Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

2021’in ikinci çeyreğinde mobil ödeme hacmi yüzde 125 arttı

paybyme-globaltechmagazineTüm dünyada internet işletmeleri için yeni nesil ödeme yöntemleri sunan PaybyMe, 2021 yılı ikinci çeyrek mobil ödeme hacmini paylaştı. PaybyMe verilere göre, 2021 yılı nisan, mayıs ve haziran aylarında mobil ödeme hacmi yüzde 125, kartlı ödeme hacmi ise yüzde 22 arttı.

2010 yılından bu yana sektör ve firma büyüklüğü ayırt etmeksizin müşterilerine online ödeme çözümleri sunan finansal teknoloji firması PaybyMe, 2020 ve 2021 yıllarının ikinci çeyreğine ait mobil ödeme hacimlerini karşılaştırdı.

Verilere göre PaybyMe’nin nisan, mayıs, haziran aylarındaki toplam cirosu geçen senenin aynı dönemine göre mobil ödemelerde yüzde 125, kartlı ödemelerde yüzde 22 arttı.

İlk altı aylık büyüme rakamları ise şu şekilde: mobil ödeme yüzde 137, kartlı ödeme yüzde 20. Son iki dönemin temmuz ayları kıyaslandığında mobil ödemelerde yüzde 153, kartlı ödemelerde ise yüzde 22 büyüme gerçekleşti.

Geçen dönemlerde yakaladıkları büyümeyi, ivme kaybetmeden ikinci çeyreğe de yansıttıklarını belirten PaybyMe Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Meşeci, “Bu büyümeyi, portföyümüze kazandırdığımız yeni üye işyerlerinin yanı sıra mevcut müşterilerimizin büyümelerine de borçluyuz. Hep altını çizdiğimiz gibi, PaybyMe’de sınırları müşterilerimiz belirliyor. Onların bizim sistemimize uymalarını beklemekten ziyade; sorunlarını dinliyor, ihtiyaçlarını anlıyor ve sadece onlara özel çözümler sunuyoruz.” dedi.

Teknoloji Makaleleri