Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Kingston FURY’den eşsiz DDR5 performansı

Kingston-Fury-globaltechmagazineBellek ürünleri ve teknoloji çözümlerinde dünya lideri Kingston Technology Company oyun bölümü olan Kingston FURY, son teknoloji Kingston FURY Beast DDR5’i piyasaya sürdü. Kingston FURY Beast DDR5; hız iyileştirmeleri, 4800MHz’de Tak ve Çalıştır özelliği ve 16’dan 32’ye çıkan serileri ve 8’den 16’ya yükselen veri uzunluğuyla yeni nesil platformlarından daha yüksek performans almak isteyen oyuncular ve teknoloji meraklıları için ideal bir ürün olarak öne çıkıyor.

Kingston FURY Beast DDR5, Intel Z690 yonga seti ve 12. nesil Intel Core işlemcilerin (kod adı “Alder Lake-S”) piyasaya sürülmesiyle senkronize olarak geliyor. Böylece Intel DDR5’in performans ve veri bütünlüğü geliştirmelerini küresel bir izleyici kitlesine getiren yeni bellek standardını kullanan ilk platform olma özelliğini taşıyor.

Hızı, kapasiteyi ve güvenilirliği daha da ileriye taşıyan Kingston FURY Beast DDR5, yüksek hızlarda gelişmiş güvenirlilik sağlayan yerleşik ECC (ODECC), artırılmış verimlilik sunan çift 32 bit alt kanallar ve modül üzerinde güç yönetimi gibi gelişmiş özelliklerden oluşuyor. Buna ek olarak en çok ihtiyaç duyulan zamanlarda kullanmak için entegre devre de (PMIC) ürünün bir başka özelliği. Kingston FURY Beast DDR5; en ekstrem oyunları oynarken, 4K+’da canlı yayın yaparken ya da büyük animasyonlarda ve 3D render alırken stil ve performansı sorunsuz bir şekilde birleştirerek ihtiyaç duyulan yükseltmeyi sağlıyor.

Kingston DRAM İş Kolu Yöneticisi Kristy Ernt: “Merakla beklenen DDR5’in gelmesinden ve bunu Kingston FURY teknolojisiyle sunmaktan büyük bir heyecan duyyoruz. Sonunda DDR5 hem oyuncular hem de teknoloji meraklıları için hazır. Kullanıcıların, dünyanın önde gelen anakart üreticileri MSI, ASUS, ASRock, ve Gigabyte tarafından test edilip onaylanan Kingston FURY Beast DDR5’i güvenle kullanabilecekleri için gurur duyuyoruz.” diyor.

Kingston FURY Beast DDR5 ayrıca, Intel XMP 3.0 için hazır ve sertifikalı. Kullanıcıları kolay, istikrarlı ve sertifikalı bir hız aşırtma deneyimi bekliyor. Ürün ayrıca; yeni özellikler, hızlar ve zamanlamalar için iki özelleştirilebilir profiliyle oyunculara benzersiz oyun deneyimleri sunuyor.

Kingston FURY Beast DDR5, 4800 MHz ve 5200 MHz hızlarında 16GB’lık tek modüller ve 2’li kitler halinde sunuluyor.

Kingston FURY Beast DDR5
Parti Kapasite
KF548C38BB-16 16GB 4800MHz Kingston FURY Beast DDR5 Tekli Modül
KF548C38BBK2-32 32GB 4800MHz Kingston FURY Beast DDR5 2’li Kit
KF552C40BB-16 16GB 5200MHz Kingston FURY Beast DDR5 Tekli Modül
KF552C40BBK2-32 32GB 5200MHz Kingston FURY Beast DDR5 2’li Kit

 

Kingston FURY Beast DDR5 Özellikleri ve Spesifikasyonları

  • Daha yüksek başlangıç hızı performansı: 4800 MHz’de agresif bir başlangıç hızı ile DDR5, DDR4’ten %50 daha hızlı.
  • Hız aşırtma için geliştirilmiş kararlılık: On-die ECC (ODECC), siz sınırları zorlarken en üst düzeyde performansı sürdürmek için veri bütünlüğünün korunmasına yardımcı olur!
  • Artan verimlilik: Çift sıra ve veri bloğu uzunluğu ve iki bağımsız 32-bit alt kanal ile desteklenen DDR5’in olağanüstü veri işleme özelliği; en yeni oyunlar, programlar ve zorlu uygulamalarda öne çıkıyor.
  • Intel® XMP 3.0 İçin Hazır ve Onaylı: Hız aşırtma performansı için önceden optimize edilmiş gelişmiş zamanlamalar, hız ve voltaj ve programlanabilir bir PMIC sayesinde kullanıcılar tarafından özelleştirilebilir yeni profilleri kaydetme olanağı.
  • Dünyanın önde gelen anakart üreticileri tarafından onaylanmıştır: Tercih ettiğiniz anakartı güvenle oluşturabilmeniz ve yükseltebilmeniz için test edilmiş ve onaylanmıştır.
  • Düşük profilli ısı dağıtıcı: Yeni tasarlanmış ısı dağıtıcı, benzersiz stil ve olağanüstü soğutma işlevini birleştirir.
  • Kapasiteler:
    • Tekli – 16GB
    • 2’li Kit – 32GB
  • Frekanslar: 4800MHz, 5200MHz
  • Gecikme Süresi: CL38, CL40
  • Voltaj: 1V, 1.25V
  • Çalışma Sıcaklığı: 0°C-85°C
  • Boyutlar: 35 mm x 34.9 mm x 6.62 mm

Teknoloji Makaleleri