Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

İşletmeleriniz Cisco çözümleri ile şimdi daha güvenli

vas-globaltechmagazine

Cisco’nun basit ve güvenli çözümleri sizin için tasarlandı. Kolayca konumlandırdığımız; yönetilen, ölçeklendirilen bir ağ ve bu ağı verileriniz ile birlikte her yerde güvenli tutan ve erişim imkanı sunan çözümleri keşfedin.

Cisco Meraki sınıfının en iyisi bulut öncelikli teknolojisi ile hibrit iş gücünüz için her ağ deneyiminizi optimize eder, güvenli hale getirir ve bağlanmanızı kolaylaştırır.

Cisco Duo’nun cihaz aracı olmadan ve güvenli uzaktan erişimi ile SS0 olanağı sağlayarak neler yapabileceğini biliyor musunuz?

Secure Endpoint’te bulunan SecureX platformu ile, Genişletilmiş Algılama ve Yanıt(XDR) yetenekleriyle EPP ve EDR’nin ötesine geçin.

Cisco Umbrella, kullanıcıların gittiği her yerde internetteki tehditlere karşı ilk savunma hattını sağlayan bir Güvenli İnternet Ağ Geçidi’dir. Umbrella, Cisco’nun SASE mimarisinin merkezinde yer alan, bulutta yerel ve çok işlevli güvenlik hizmetidir.

[flipbook pdf=”http://www.globaltechmagazine.com/wp-content/uploads/2022/01/VAS-Cisco-Digital-Katalog.pdf” height=”560″]

Teknoloji Makaleleri