Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Tech Data Türkiye satış direktörlüğüne Cemil Şetvan atandı

tech-data-cemil-setvan-globaltechmagazineYaklaşık 25 yıllık profesyonel kariyer hayatında yerel ve uluslararası bilişim şirketlerinin yönetim kadrolarında yer alan Cemil Şetvan, Tech Data A TD SYNNEX Company Türkiye’de veri merkezi, ağ ve güvenlik, bulut bilişim ürün portföyünden sorumlu satış direktörü olarak göreve getirildi.

Yeni markaların portföyüne katılmasıyla iş hacmi büyümeye devam eden Tech Data A TD SYNNEX Company Türkiye’de satış direktörlüğü görevine Cemil Şetvan atandı. Yaklaşık 25 yıllık profesyonel kariyer hayatında yerel ve uluslararası bilişim şirketlerinin yönetim kadrolarında yer alan Şetvan, yeni görevinde şirketin veri merkezi, ağ ve güvenlik, bulut bilişim ürün portföyünden sorumlu olacak.

İstanbul Üniversitesi Maden Mühendisliği bölümünden mezun olan ve Kadir Has Üniversitesi MBA programını tamamlayan Şetvan, bilişim sektöründeki kariyerine Hewlett Packard teknik satış uzmanı olarak başladı. 2017 yılında Tech Data Türkiye’ye katılan Şetvan, satış direktörlüğü görevine getirilmeden önce, şirket bünyesinde VMware, HP, HPE, Veeam, Dell Technologies ve Software AG satış müdürlüğü görevlerini üstleniyordu.

Teknoloji Makaleleri