Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

SmartMessage yurtdışı cirosunu ikiye katlamayı hedefliyor

smartmessage-globaltechmagazineFinans, bankacılık ve sigortacılık sektörleri başta olmak üzere dünya çapında lider firmalara çok kanallı iletişim platformu sunan SmartMessage, bu yıl yeni pazarlara açılmaya hazırlanıyor. SmartMessage CEO’su Oğuz Küçükbarak, 2022 yılında yurtdışı cirosunu yüzde 200’ün üzerinde bir oranda artırarak büyümeyi hedeflediklerini belirtti.

Şirketlerin hedef kitleleriyle olan iletişimlerinde yüksek verimlilik sağlayan, çok kanallı pazarlama ve müşteri deneyimi platformu sunan SmartMessage, başarılı geçen bir yılın ardından 2022 yılında yeni pazarlarla büyümesini devam ettirmeyi hedefliyor. SmartMessage CEO’su Oğuz Küçükbarak dijital kanalların kullanımının artmasına paralel olarak faaliyetlerinin yoğunlaştığını belirterek şu sözleri ifade etti: “SmartMessage olarak Türkiye’de özellikle on-premise çözümlerin önde olduğu bankacılık ve sigortacılık sektörlerinde lideriz. Bu sektörlerde %90’a varan bir pazar payımız var. Bu yıl da perakende, e-ticaret, telekom, bankacılık ve sigorta sektörlerine odaklanmayı hedefliyoruz.”

SmartMessage, En Büyük Büyümeyi Suudi Arabistan’da yakaladı

2021 yılında yurtdışı operasyonları özelinde Suudi Arabistan’ın en büyük ikinci mobil operatörü Mobily ve Kazakistan’da iş makineleri alanında lider olan Caterpillar ile başarılı iş birlikleri yaptıklarını belirten Küçükbarak, “Geçtiğimiz yıl en büyük pazar büyümemizi %25 oranıyla Suudi Arabistan’da elde ettik. Bu yıl ise rotamızı Asya/Pasifik, Bağımsız Devletler Topluluğu, Doğu ve Batı Avrupa, Körfez Bölgesi İş Birliği Teşkilatı Ülkeleri ve Nijerya gibi ülkelere çevirdik. Bu hedefimizle birlikte SmartMessage’ın yurtdışı cirosunu en az yüzde 200 oranında artırarak büyümek bu yıl için belirlediğimiz en önemli hedefler arasında yer alıyor.

Dünya çapında ofisleriyle 120’yi aşkın çalışanıyla faaliyetlerini sürdüren ve çok sayıda büyüme ve başarı ödülüne sahip olan SmartMessage, geçtiğimiz yıl da dünyanın en prestijli organizasyonlarından Finnovex Europe ödüllerinde “Müşteri Deneyimlerini Geliştirmede Mükemmellik” ödülünü kazanmıştı.

Teknoloji Makaleleri