Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Revo Capital ve Startup Wise Guys yeni nesil unicorn’ları arıyor

revo-capital-globaltechmagazineRevo Capital ve Startup Wise Guys, bu yıl 9-10 Kasım tarihlerinde 3’üncüsü düzenlenecek Revo Capital Building Bridges etkinliği kapsamında girişimlere özel bir yarışma düzenliyor. Kazananların Startup Wise Guys’dan yatırım alma da dahil olmak üzere heyecan verici ödülleri için efor sarf edeceği yarışmaya başvurular 20 Ekim’e kadar devam edecek.

Doğu Avrupa’nın lider yatırım fonu Startup Wise Guys ve Türkiye’nin en büyük girişim sermayesi fonu Revo Capital birlikte bu yıl üçüncüsü düzenlenecek Revo Capital Building Bridges etkinliği bünyesinde girişimcilik yarışması düzenliyor. 20 Ekim’e kadar başvuruların yapılabileceği ve erken aşama girişimlerin katılım sağlayabileceği yarışma 9-10 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Yarışmanın ilk gününde seçilen 20 girişim yerli ve yabancı yatırımcılarla bir araya gelip, sunum eğitimi alacak. Seçilen girişimler Revo Capital’in düzenlediği yerli ve yabancı yatırımcıların yer aldığı etkinliğin ikinci gününde sektörden önemli isimlerin panellerini takip edebilmenin yanı sıra yatırımcılara sunum yapma fırsatı da yakalayacak. Yarışmanın sonunda kazananlar, Startup Wise Guys’ın global hızlandırma programına kabul edilmeye ek olarak yatırım alma imkânı ve mentorluk desteği gibi ödüllere de sahip olacak.

Girişimlerin yolculuğuna katkı sağlamaya devam edeceğiz

Revo Capital Kurucu Ortağı Cenk Bayrakdar girişimcilik yarışması ile ilgili şunları söyledi; “Her yıl olduğu gibi, değerli partnerimiz Startup Wise Guys ile düzenlediğimiz girişimcilik yarışması ile amacımız Türkiye ve Avrupa’nın en iyi erken aşama girişimlerini bulmak ve yatırımcılar ile bir araya getirmek. Bu yıl gerçekleşecek olan yarışmada binin üzerinde başvuru bekliyoruz. Seçilen girişimler, Revo Capital’in de dahil olduğu önde gelen yatırımcılarından oluşan bir jüriden çok değerli geri bildirimler alacak.”

Yarışmaya dair değerlendirmede bulunan Startup Wise Guys Partneri Günce Önür, şöyle konuştu: “Kurulduğumuz 2012 senesinden beri 325 girişime yatırım yapmanın yanında ekosistemi geliştirmek için her alanda sürdürdüğümüz desteklere bir yenisi daha eklemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Girişimler için fikir bulmaktan sonra gelen en önemli konunun bulunan fikri doğru bir dille anlatabilmek olduğunu düşünüyoruz. Bu yarışmamızda ödüllerden biri olan sunum eğitimini seçmemizde de en büyük motivasyonumuz tam olarak buydu. Öte yandan erken aşama girişimler özelinde yaptığımız bu yarışmada kazanan 1 girişimi yatırım programımıza dahil etmenin gururunu yaşayacağız. Girişimlerin yolculuğunda büyük katkı sağlayan bu tarz etkinliklerin sayısını artırmaya devam edeceğiz.”

Yarışmaya başvurmak ve detaylı bilgi almak için aşağıdaki web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

https://app.dealum.com/#/company/application/new/29318/098jecjuhz43h3l9sty4auc1n82clre5

Teknoloji Makaleleri