Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Atos yeni SAP Mükemmeliyet Merkezini duyurdu

atos-globaltechmagazineAtos, Türkiye’deki yeni SAP Mükemmeliyet Merkezini (Center of Excellence-CoE) duyurdu. Atos’un başlıca SAP dağıtım merkezlerinden biri olarak Türkiye SAP CoE, Orta Avrupa ülkelerine hizmet sağlamaya ve aynı zamanda büyümekte olan pazarlar için yetenek ölçeklendirmeye odaklanacak. Bu yeni SAP mükemmeliyet merkezinin lansmanı, stratejik bir adım olarak Atos’un Türkiye’deki SAP ekibinin kapsamını genişletme ve yakın kıyı merkezlerinden biri olarak Atos’un bölgedeki varlığını güçlendirme amacı taşıyor.

Atos, yeni kuruluş ile mevcut SAP müşterilerinin iş sürekliliğini ve bölgede büyüme fırsatı sağlamayı hedefliyor. Yeni SAP kuruluşu, Atos’un teslimat yeteneklerini ve müşteriye erişimini artırması adına önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Türkiye SAP CoE, daha şimdiden Atos’un en stratejik müşterilerinden biri olan Siemens Healthineers’a dünya çapındaki geniş SAP danışmanı kapasitesiyle SAP Uygulama Yönetim Hizmetleri sağlıyor. Türkiye CoE, Atos’un değer yaratma ve müşterilerine bağlılık hedefiyle uyumlu olarak, gelişmiş kapasitesiyle dünya çapında yüksek kaliteli çok dilli SAP hizmetleri sunmak için tam donanımlı bir mükemmeliyet merkezidir.

Atos Türkiye SAP Uygulamaları Başkanı Şule Topal, Türkiye SAP CoE ile ilgili düşüncelerini paylaştı: “Türkiye’deki yeni SAP Mükemmeliyet Merkezinin lansmanı, hem bölgedeki ve hem de dünyadaki müşterilerimize yüksek kaliteli SAP hizmetleri sunma yolculuğumuzda bizim için önemli bir kilometre taşı olarak büyük önem arz ediyor. Orta Avrupa’daki ve büyümekte olan pazarlardaki müşterilerimize, Türkiye’deki yeni SAP Mükemmeliyet Merkezinin genişletilmiş kapasitesiyle en son dijital çözümleri ve hizmetleri sunmaktan büyük gurur duyuyoruz. Bu yeni merkezin, müşterilerimizin gelişen ihtiyaçlarını karşılamaya devam etmemizi sağlayacağından ve itibarımızı artıracağından oldukça eminiz.”

Atos, müşterilerine en son dijital çözümleri ve hizmetleri sağlamaya kendini adamış bir bilişim teknolojileri hizmeti ve danışmanlık şirketidir. Atos, Türkiye’deki yeni SAP Mükemmeliyet Merkezinin lansmanı ile dünya çapındaki müşterilerine olağanüstü SAP hizmetleri ve çözümleri sunmak adına oldukça başarılı bir şekilde konumlanmıştır.

Teknoloji Makaleleri