Salı, Nisan 30, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Radore en iyi veri merkezi ödülünün sahibi oldu

radore globaltechmagazineTürkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, on binlerce üyesi bulunan TMT News teknoloji portalı tarafından “En İyi Veri Merkezi” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Tüketicilerine sunduğu yenilikçi hizmetleriyle ön plana çıkan Radore Veri Merkezi, dünyanın önde gelen teknoloji portallarından TMT News tarafından yapılan değerlendirmede “En İyi Veri Merkezi” kategorisinde ödüle layık görüldü.

TMT News tarafından yapılan değerlendirmede; altyapısı, yüksek kaliteli servisleri, yedekli internet erişimi ve enerji verimliliği ile önde gelen veri merkezi Radore’nin, 10 bin sunucu kapasitesi, 60’a yakın profesyonel ekibiyle, 7 gün 24 saat kesintisiz hizmeti müşterileriyle buluşturmasının önemine değinildi.

Radore Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kubilay Akyol, kazandıkları ödül ile ilgili olarak; “Müşterilerimize sunduğumuz yenilikçi hizmetlerimiz doğrultusunda, şirketimizin her geçen yıl yeni bir başarıya imza attığını görmek gurur verici. Önümüzdeki yıllarda daha da büyümeye, Türkiye’nin yanı sıra dünyada da önemli veri merkezleri arasında yer almaya odaklanacağız.” dedi.

Teknoloji Makaleleri