Salı, Nisan 30, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

e-Dönüşümü Hem Kamu Hem Özel Sektör Anlatacak

etid globaltechmagazine1 Ocak tarihi ile birlikte bir çok şirketin zorunlu olarak süreçlerini dijitalleştirmek için geçmesi gereken e-Fatura ve e-Arşiv sistemleri, özel sektör ve kamu tarafından katılımcıların katkıları ile dinleyiciler ile paylaşılıyor. Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) tarafından organize edilen konferansa hukuk, özel sektör ve Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan konuklar eşlik edecek.

Üye ağıyla Türkiye e-ticaret sektörünün yüzde 90’ını temsil eden Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği (ETİD) e-Fatura ve e-Arşiv sistemlerinin e-ticaret sitelerine getirdiği yükümlülükler ve geçiş süresince yapılması gerekenleri ele aldığı bir konferans düzenliyor. 3 Şubat tarihinde Point Hotel Gayrettepe’de gerçekleştirilecek konferansa katılan özel sektör ve Gelir İdaresi Başkanlığı’ndan konuklar ile birlikte, yürürlükteki mevzuat, entegrasyon süreçleri ve entegrasyonunu tamamlamış şirketlerin başarı hikayeleri sunulacak.

ETID Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Orhun, ETID Hukuk Danışmanı Bora Gemicioğlu, Gelir İdaresi Elektronik Defter Bölge Yönetim Müdürü Engin Uysal, Digital Planet Yönetim Kurulu başkanı Adnan Vural, Psitive A Digital Approach Kurucu Ortağı Caner Istı, Proje Yöneticisi Faruk Sarıkaya ve Koçtaş Multichannel Müdürü Serhat Uğur’un katılacağı konferansta e-Fatura ve e-Arşiv konularında detaylı sunumlar yapılacak.

Teknoloji Makaleleri