Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Tek Bir Dokunuşla Açıkhavada Yüksek Sesle Müzik Keyfi

bt6000Philips’in yeni bluetooth hoparlörü BT6000, özellikle müziği dışarıda da yüksek kalite sesle dinlemek isteyenleri çok mutlu edecek. Outdoor kullanımına uygun, suya ve toza karşı da dayanıklı olan bu şık bluetooth hoparlör, 12 W ses çıkış gücü ve 8 saat çalma süresiyle de sıradışı bir performans sunuyor. Tüm bu özellikleriyle BT6000; bisiklet ve motosiklet kullanıcıları, parti tutkunları, tekne sahipleri gibi birçok farklı kullanıcı grupları için ideal bir ürün olacak.

Philips BT6000 hoparlörü istediğiniz şekilde dikey ya da yatay yerleştirin, 360° ses ile her zaman her yönden; etkili ve yüksek bir ses kalitesi alabiliyorsunuz. Sıçramaya karşı koruması, dayanıklılığı ve kablosuz müzik aktarım özelliği ile BT6000 gittiğiniz her yere müziği getiriyor. Suya dayanıklı tasarım, ıslak ve yağmurlu ortamlarda da eğlenmeye olanak tanıyor. Ayrıca yine bu özellikleriyle ev içi kullanımda özellikle banyo ve mutfakta da kullanıma çok uygun.

NFC özelliğiyle bluetooth cihazlarla kolayca eşleştirme 

BT6000, tek dokunuşla NFC-etkin akıllı telefonlar ile Bluetooth eşleştirmesini çok kolay bir şekilde gerçekleştiriyor. Hoparlörü açmak, Bluetooth eşleştirmesine başlamak ve müziği aktarmak için sadece hoparlörün NFC alanında NFC-etkin cep telefonuna veya tablete dokunmanız yeterli.

Philips BT6000 Bluetooth hoparlör, dahili mikrofonu sayesinde telefon görüşmelerine de imkan veriyor. Bir çağrı geldiğinde müzik duraklatılıyor ve kullanıcı hoparlör aracılığıyla telefon görüşmesini gerçekleştirebiliyor.

Philips BT6000’nin fiyatı: 499,90 TL

Teknoloji Makaleleri