Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Motosiklet kullanım tarzına göre intercom seçimi

motosiklet-telefon-tutucuDüzenli bir motosiklet kullanıcısıysanız kesinlikle intercom satın almanız ve hemen kaskınıza montajını yapmanız gerekli. Sizlere hem güvenlik hem de sürüş kalitesi açısından çok büyük katkılar sunacak olacak bu cihazlar son derece uygun fiyatlarla satın alınabiliyor. Ancak bunları alırken motosikleti kullanım tarzınıza göre kararınızı vermeniz gerekli. Aksi halde alacağınız ürünlerden elde edeceğiniz verim daha düşük seviyelerde kalacaktır.

Grup Seyahatleri Yapıyorsanız Menzil Sizin İçin Çok Önemli!

Motosiklet ile uzun süreli seyahatler, yurt dışı gezileri ya da doğa turları yapıyorsanız alacağınız intercomun buna uygun bir yapısının olması çok önemli. Genellikle motosiklet kullanıcıları uzun süreli gezileri grup halinde gerçekleştiriyorlar. Bu şekilde geziler çok daha eğlenceli oluyor ve güvenlik açısından da çok sayıda avantaj elde edilebiliyor.

Grup halinde seyahat eden motosiklet kullanıcılarından birisiyseniz kesinlikle alacağınız motosiklet intercom ürünü yüksek menzile sahip olmak zorunda. Çünkü ne kadar birbirinize yakın devam etseniz de trafik kuralları sebebiyle motorların arası açılıyor. Böyle bir durumda intercomun bağlantısının hemen kopmaması ve menzil içinde kaldığı sürece bağlantının devam etmesi çok önemli.

Uzun Süre Motosiklet ile Çalışanların Şarj Süresine Dikkat Etmesi Gerekiyor!

Bilindiği üzere motosikletler her zaman gezi ve seyahat amaçlı kullanılmamakta. E-ticaretin en verimli dönemlerini yaşadığımız bu günlerde kurye olarak çalışan insan sayısı hızlı bir artış gösterdi. Ülkemizde dahi milyonlarca motorlu kurye bulunuyor. Bu kişiler sabahın erken saatlerinde işe başlarken çok uzun saatler çalışıyor ve olabildiğince yüksek kazanç elde etmeye çalışıyorlar.

Motorlu kurye olarak çalışan kişiler için de intercom son derece önemli bir cihaz. Bir yandan gelen aramaları yanıtlamak, bir yandan da navigasyondan gelen uyarıları dinlemek için bu ürünler kullanılabilmekte. Bu doğrultuda satın alınacak olan ürünün çok uzun süreli kullanıma uygun bir batarya yapısı olması gerekli. Tek bir şarjla uzun süre kullanılabilen ürünlere yönelmeniz gerekiyor. Aksi halde günün ilerleyen saatlerinde intercomun şarjı biteceği için cihaz kapanacaktır.

Motosiklet Kullanırken Müzik Dinlemeyi Seviyorsanız Ses Kalitesi İlk Etmen Olmalı!

Sürekli olarak tercih ettiğimiz kulaklıklarda ses kalitesi son derece iyi düzeyde olabiliyor. Ancak aynı anda birçok kişi ile bağlantı kurabilen ve tamamen ücretsiz bir iletişim aracı olan intercomlarda durum aynı değil. Özellikle ekonomik bir ürüne yönelme çabası içerisinde olduğumuzda ses kalitesinde önemli düşüşler oluyor. Bu da kullanımı direkt olarak etkilemekte.

Motosiklet kullanırken yüksek sesle müzik dinlemek oldukça sakıncalı. Çünkü trafiğin kendi sesini duymanız daha güvenli bir sürüş için çok önemli. Ancak kısık seviyede bir müzik gün içerisinde sizi diri tutabilir ve uyuklama gibi problemlerin önüne geçebilir. Bunun yanı sıra uzun süre motosiklet kullanan kişiler için de keyif alınan bir etkinlik olacaktır.

Her gün müzik dinleyen kişilerdenseniz alacağınız ürünlerin hoparlör kalitesinin çok iyi olması gerekiyor. Motosiklet aksesuarları konusunda ülkemizde öncü firmalardan biri olan Kaan Elektronik kendi markası olan Knmaster markalı ürünleri ile öne çıkmakta. Knmaster markasına ait intercom modelleri hem fiyatlar hem de kaliteleriyle kullanıcılara sunulmuş durumda. Bu markayı tercih ettiğinizde alacağınız ürünler 2 yıllık garanti kapsamında ve çok uzun süre kullanabileceğiniz ürünler olacaktır.

Teknoloji Makaleleri