Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Commvault, yeni atama ile sektörde geniş bir deneyim kazanacak

commvault globaltechmagazineCommvault, Ed Baker’ı Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesine İşbirlikleri Direktörü olarak atadı. 

Sektörde deneyimli Baker, EMEA’da daha güçlü teknoloji işbirlikleri geliştirmeye odaklanmada Commvault’a geniş bir deneyim kazandıracak.

Veri koruma ve bilgi yönetiminde global bir lider olan Commvault, Ed Baker’ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesi İşbirlikleri Direktörlüğüne atandığını duyurdu. Baker, Commvault İşbirlikleri Programı’nın geliştirilmesinden sorumlu olacak ve bölgede iş ortakları ilişkilerinin güçlendirilmesi için çalışacak. Görev için 20 yıllık bir deneyime sahip olan Baker, kariyeri boyunca çeşitli kıdemli satış ve iş geliştirme pozisyonlarında bulundu.

Baker, Commvault’a katılmadan önce Cisco’da Veri Merkezi Kuluçka Merkezi Satışları Müdürü idi. Orada, pazarı zorlayabilen ve müşterilerle iş ortaklarına yenilikçi yeni fırsatlar sunabilen satış ve teknik ekipler kurmaktan sorumluydu.

Commvault Kanallar ve İşbirliklerinden sorumlu Başkan Yardımcısı Bruce Park, “Müşterilerimize, Commvault Veri Platformunu sürekli geliştirerek en iyi çözümü sağlamaya gayret gösteriyoruz. “Ed’in kanıtlanmış ekip oluşturma ve endüstrideki en büyük oyunculardan bazıları ile işbirlikleri yapma yeteneği ile, Commvault kullanıcılarının bugün ve ileriye dönük olarak ihtiyaç duyduğu daha fazla veri yönetimi çözümleri ve araçlarını sunabileceğiz. Bu, müşterilerimizin, giderek artan miktarda kritik iş verilerinin yönetilmesine ve mevzuata uyum sağlamalarına izin verirken, bulutun ve bir-servis-olarak-çözümün yeni fırsatlarını benimsemeleri için, somut rekabetçi farklılar sunuyor ve güven sağlıyor” dedi.

EMEA, İşbirlikleri Direktörü Ed Baker da, “Commvault ile çalışma fırsatına sahip olmaktan ve  dünyanın en yenilikçi teknoloji şirketlerinden bazılarıyla iş ortaklığı ittifakları geliştirmekten heyecan duyuyorum. Bu görev bana, Commvault ürünlerinin daha geniş, iş ortağının sunduğu servislere entegre edilebilme şeklini basitleştirerek müşterilerimiz için gerçek bir değer katma fırsatı sağlıyor” dedi.

Baker Commvault’da yeni iş ortakları geliştirecek şu anki iş ortaklığı ittifaklarını ise güçlendirecek. Müşterilerin, ister kendi mekanlarında ister bulutta olsun, veri ve depolama ortamlarının çoğunu oluşturmalarına yardım edecek anlamlı girişimlere ön ayak olmayı hedefliyor. Bu girişimler, her müşterinin ihtiyaçlarını karşılayan çözümler sunarak işletmelerin dijital dönüşümünü benimsemelerine yardımcı olmayı amaçlıyor.

Baker ayrıca, “Commvault, işletmelerin gerçek sorunlarını giderebilen ve kuruluşların buluta doğru yolculuk yapmalarına yardımcı olan bir veri platformuna sahiptir. CommVault’un felaketten kurtarma ve veri koruma ürünü inanılmaz derecede güçlüdür, ancak CommVault’nun basit ve verimli bulut geçişi özellikleriyle birleştiğinde, müşteriler parmak uçlarında geleceğin veri platformuna sahip olurlar” dedi.

Baker’in atanması, Commvault’un altı çeyrek dönemdir art arda gelen güçlü büyümesinin ardından geldi.

Teknoloji Makaleleri