Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Teleperformance Avrupa’da sektörünün en iyi iş yeri seçildi

teleperformance-globaltechmagazineDünyanın lider müşteri ve deneyim yönetimi süreçleri dışkaynak hizmet sağlayıcı markası Teleperformance, iş yeri kültürü konusunda küresel bir otorite olan Great Place to Work’ün “Avrupa’nın En İyi İş Yerleri 2021” listesinde çok uluslu şirketler kategorisinde sektöründen yer almayı başaran tek şirket oldu.

Bu ödülle birlikte Teleperformance bir yıl içinde beşinci kez çalışanları tarafından en iyi işverenler arasında olduğunu tescilledi. Teleperformance Türkiye, ilk olarak Şubat 2021’de Great Place to Work Enstitüsü’nün ‘Yüksek güven kültürüne sahip, harika iş yeri’ kriterlerini sağlayarak ‘Great Place to Work’ sertifikasını aldı. Teleperformance Türkiye, Enstitünün, 2021 Mart ayında da Great Place to Work sertifikalı şirketler arasından belirlediği Best Workplaces (En İyi İşverenler) listesinde yerini aldı. Aynı dönemde dünyanın önde gelen yönetim danışmanlığı şirketi Kincentric’in ‘Kincentric Best Employers 2021’ araştırmasında da çalışanlarının değerlendirmesi ile oluşan bağlılık skoru ile de ‘En İyi İşveren’ unvanını elde etti.Great Place to Work Enstitüsü’nün “2021’in En İyi Çokuluslu Şirketleri” listesine Türkiye’de sektöründen giren tek şirket olmuştu.

Çıtayı daha yükseğe koymaya devam edeceğiz

Teleperformance Türkiye 7.250’den fazla çalışanıyla 16 pazarda ve 20 dilde 120’den fazla markaya hizmet sunuyor. Çok uluslu bir yapıda faaliyetlerini sürdürürken çalışanlarıyla duygusal bağ kurmaya, tek bir amaca ve hedefe koşmaya inandıklarını belirten Teleperformance Türkiye CEO’su Tülay Doğrular, bir numaralı işveren taahhütlerinin de çalışanlarının ve çalışan adayların en çok tercih ettiği marka olmak olduğunu belirtiyor.  Doğrular, sözlerini şöyle sürdürüyor: “Bu taahhüdümüzü yerine getirmekten ötürü gurur duyuyoruz. En iyi iş yeri ve iş veren olma yolunda ortaya koyduğumuz çalışmaların bize getirdiği ödüller ve takdirler de ne kadar doğru bir yolda olduğumuzun kanıtı niteliğinde.  Çalışanlarımızın Teleperformance ailesinin bir parçası olarak kendilerini mutlu ve güvende hissetmesi bize güç katıyor. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da esnek, çevik iş modelimiz, güçlü teknolojik altyapımız ve benzersiz uzmanlığımızla iş ortaklarımıza değer yaratırken, çalışanlarımız için de en iyi koşulları sağlamaya ve işveren markası olarak her yıl çıtayı daha da yükseğe koymaya devam edeceğiz.”

Teknoloji Makaleleri