Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Cisco Connect 11 Aralık’ta gerçekleşecek

cisco_globaltechmagazineCisco Connect Türkiye 2014 11 Aralık 2014 Perşembe günü Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Geçtiğimiz yıllarda Cisco Expo olarak bilinen CiscoConnect’te değişen sadece isim olmadı; yılın teknoloji etkinliği Cisco Connect’in, bu yıl şirketin en son teknolojilerinin, ürünlerinin ve çözümlerinin tanıtılacağı zengin içerikli bir forum olması hedefleniyor.

“Yarın Burada Başlıyor” temalı Cisco Connect Türkiye 2014, yaklaşık 1500 önemli teknik ve ticari karar verici, müşteri, medya ve sektör uzmanı, kamu ve özel kuruluş temsilcisini, işlerini başarıya götürecek olan teknoloji trendleri, çözümleri ve yenilikleri ile buluşturacak. Etkinlik, sektör temsilcilerini biraraya getirirken, bilgi teknolojileri dünyasındaki son gelişmelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunmaları ve kuruluşların iş verimliliği ve yatırım kararlarında daha iyi sonuçlar elde etmelerine yardımcı olacak öngörüleri kazanması için imkan sunuyor olacak.

Bu yılki etkinlikte Cisco’nun global ağından çok değerli üst düzey yöneticiler yapacakları konuşma ve sunumlarla katılımcılara önemli gelecek vizyonları aktaracaklar. Gary Moore, Cisco Başkan & Operasyondan Sorumlu Yönetici (COO): Cenk Kıvılcım, CiscoTürkiye Genel Müdürü ve Den Sullivan, Gelişmekte olan ülkelerden sorumlu Mimari Bölüm Başkanı’ndan oluşan ana konuşmacıların ana odak noktası “Her Şeyin İnterneti”nin bilişim teknolojileri alanının yanı sıra Türkiye’de yaşayan halkın ve işletmelerin günlük hayatlarına getireceği değişimleri neler olacağını kapsayacak.

Cisco Connect Türkiye 2014 ziyaretçileri bir kez daha “Çözümler Dünyası”nı tecrübe etme fırsatı bulacaklar. İnteraktif bir sergi alanı olan “Çözümler Dünyası”, ürün ve teknoloji tanıtımları ile Cisco ve iş ortaklarının üstün çözümlerini biraraya getirecek. Lider mühendisler katılımcılara ağ altyapılarını optimize edebilmeleri için tavsiye ve rehberlik sağlamak üzere “Çözümler Dünyası”nda olacaklar.

Ayrıca, katılımcılara işlerini destekleyecek daha ileri IT planlama bakış akışı kazandıracak uygulama, yenilikler ve gelişmelerle ilgili destek vermek üzere Cisco’nun konusunun uzmanı yetkilileri tarafından yapılacak sunumlar ve teknoloji oturumlarının yanı sıra Cisco iş ortaklarının sunumları ve ortak tasarım atölyeleri yer alacak. Bu oturumlarda bulut, akıllı şehirler ve Yeni İş Yeri – işbirliği & mobilite ve güvenlik konuları ele alınacak.

 

Teknoloji Makaleleri