Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

4S Bilgi Teknolojileri ile SimpliVity el sıkıştı

4s_globaltechmagazineSimpliVity ile stratejik iş ortaklığına giden 4S; sunucu, depolama ve ağ altyapılarını tek çatı altında buluşturan SimpliVity ürünü OmniCube’un satışını ve kurulum hizmetlerini üstlendi.

Geleneksel altyapılara göre daha basit ve düşük maliyetli olan OmniCube, kullanıcılara yönetim ve verilere erişim rahatlığı sağlayarak, kurumların performanslarını arttırmayı hedefliyor.

OmniCube’ün çok merkezli olup tek merkezden yönetilebilen yapılarda çalışması ve hyper-converged mimarisine sahip bir altyapı çözümü içermesi, ürünü benzerlerinden ayıran en önemli özellik haline getiriyor.

4S Teknoloji Çözümlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ertan Erdener, işbirliğiyle ilgili olarak, “4S Bilgi Teknolojileri olarak müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun bilişim çözümlerini sunuyoruz. SimliVity OmniCube ürününün de kurumlara yönetim kolaylığı ve performans artışı sunacağını görüyoruz” dedi.

SimpliVity Bölge Müdürü Tarcan Serdaroğlu ise, “4S ile birlikte sanallaşmış veri merkezlerinde yaşanan performans, veri yönetimi ve kapasite zorluklarını adresleyerek bilginin korunmasını ve daha iyi şekilde yönetilebilmesini, sermaye masraflarını ve işletme giderlerini arttırmadan sunulan üst seviye çözümlerimizle müşterilerimize maliyet avantajı sağlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Teknoloji Makaleleri