Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Avea IT Ekibi Yılın Test Takımı seçildi

avea_globaltechmagazineAvea; 18 Kasım’da, Londra’da yüzlerce yazılım test profesyonelinin katılımıyla düzenlenen; 2014 Avrupa Yazılım Test Ödülleri töreninden “Yılın Test Takımı” (Testing Team Of The Year) ödülüyle ayrıldı.

Yıl boyunca gerçekleştirilen yazılım test aktivitelerinde teknoloji kullanımı, verimlilik, çeviklik, takım çalışması, kalite odaklılık gibi ölçülebilir sonuçlarla desteklenen verilerin değerlendirildiği iki dalda finale kalan Avea IT Test Ekibi; tüm dünyadan başvuruların değerlendirildiği uluslararası organizasyondan “Yılın Test Takımı” ödülünü almaya hak kazandı.

Yüksek kalite ve standartlar çerçevesinde ortaya konan başarıların tasdik edildiği 2014 Avrupa Yazılım Test Ödülleri, teknolojik kusursuzluğun peşinde olan birey/takım ve kurumları ödüllendiriyor.

Avea IT Kıdemli Grup Direktörü Egemen Kurdoğlu:

“Yazılım, bugün 500 milyon doları aşan bir ihracat potansiyeline sahip”

Avea IT Kıdemli Grup Direktörü Egemen Kurdoğlu ise ödülü şöyle değerlendirdi: “Müşterilerimize son teknolojinin yanı sıra yenilikçi ve kaliteli hizmet sunmaya odaklıyız. Bu amaç doğrultusunda Avea IT Test Ekibimiz sayesinde bu alandaki bilgi birikimimizi uluslararası platformda da kanıtladığımız için gururluyuz. Yazılım, bugün 500 milyon doları aşan ihracat potansiyeliyle çok önemli bir teknoloji ürünü olarak konumlandırılıyor. Avea olarak; İzmir Teknoloji Geliştirme Merkezi (İSTEKGEB) içerisinde yer alan Avea-Ericsson Test Merkezimiz bünyesinde, 49 mühendisle birlikte, bu alanda en yenilikçi uygulamalara imza atıyoruz.“

Teknoloji Makaleleri