Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Anadolu Grubu’na uluslararası 3 ödül

Anadolu Grubu, 2013 Ekim yılında başlattığı dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilediği kurumsal web sitesiyle uluslararası alanda 3 ödül birden aldı. Dünyanın en prestijli ödül organizasyonları arasında sayılan; ‘Best Business Awards’, ‘Davey Awards’ ve ‘PR News Digital PR Awards 2014’ tarafından ödüllendirildi.

Dijital dünyadaki son yenilikleri yansıtan web sitesi, ‘En İyi Stratejik ve Yaratıcı Dizayn’, ‘Kurumsal İletişim’  ve ‘Yeni Site’ kategorilerinde ödüle değer bulundu. Anadolu Grubu aynı zamanda, fotoğraf paylaşım sitesi Instagram üzerinde çalışanlarına yönelik gerçekleştirdiği yarışması, #anadolugrubundamutluluk ile de PRNews tarafından “Çalışan İlişkileri” kategorisinde ödüle layık bulundu.anadolu_globaltechmagazine

Anadolu Grubu’nun başlattığı dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında yenilenen kurumsal web sitesi, dünyanın en prestijli ödül organizasyonlarından ‘Best Business Awards’ ‘Davey Awards’ ve ‘PR News Digital PR Awards 2014’ tarafından ödüllendirildi.

Yeni tasarım metodojileri uygulanarak hazırlanan ve Anadolu Grubu’nun “Anadolu’yu dünyaya, dünyayı Anadolu’ya bağlayan yıldız” olma vizyonunu yansıtan web sitesi, ‘En iyi Stratejik ve Yaratıcı Tasarım’, ‘Kurumsal İletişim’ ve ‘Yeni Site’ kategorilerinde ödüle layık görüldü. Grup vizyonunu anlatan bir video ile açılan ve parallax teknolojisi aracılığıyla grup şirketlerine de ana sayfada yer veren web sitesini, engelli ziyaretçiler de erişilebilirlik özelliği sayesinde, rahat bir şekilde deneyimleyebiliyor. Böylece Anadolu Grubu, sosyal sorumluluk yaklaşımını kurumsal web sitesine de taşımış oluyor.

Sosyal medya kanallarında takipçileriyle buluşan Anadolu Grubu, popüler fotoğraf paylaşım platformu Instagram üzerinde yıl içinde gerçekleştirdiği, #anadolugrubundamutluluk projesiyle de, PRNews Platinum Awards yarışmasının “Çalışan İlişkileri” kategorisinde başarılı bulunarak ödüle layık görüldü. Çalışanların, Anadolu Grubu’nda mutluluğun kendilerine ifade ettiği kareleri paylaştığı yarışmaya 9 farklı ülkeden 17 farklı Anadolu Grubu şirketinden katılım oldu.

Teknoloji Makaleleri