Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Acer projektör pazarındaki liderliğini koruyor

acer_globaltechmagazineAcer, EMEA’da arka arkaya 23. kez bir numaralı DLP Markası oldu! Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki projektörler için 3. çeyrek pazar payı sonuçlarına göre, Acer tüm bölgede %16,4 , Güney Afrika’da %50 ve Türkiye’de %30’un üzerinde pazar payı gibi başarılı rakamlarla sektördeki öncü marka olmaya devam ediyor. PMA (Pacific Media Associates) tarafından yürütülen pazar araştırması ve analizine göre, Acer, EMEA’da 2008’den beri en fazla DLP projektörü satılan marka oldu.

Türkiye’de de Pazar Lideri

Türkiye’de %32,2 pazar payı ve 2014’te % 20 büyüme oranıyla Projeksiyon Pazarında liderliğini koruyan Acer’ın, Türkiye Çevre birimi Bölüm Yöneticisi Ülkücan Koca şunları söyledi: “ Biz günümüz yaşam şartlarına uygun olarak sunduğumuz yeni teknolojiler sayesinde projeksiyon ürün gamını genişleterek her ihtiyaca özel çözümler sunuyoruz,sundugumuz özel garanti koşulları ile her zaman tüketicinin ürünlerimizi güvenle sahip olmasını sağlıyoruz çünkü Pazar Lideri olmak, pazarı büyütmek ve geliştirmeyi gerektirir’’

Güvenilirlik & Çevre Dostu İşlevsellik

Acer’ın başarısının arkasındaki nedenlerden en önemlisi, güvenilirlik.İki ayrı garanti kapsamında olan Acer projektörlerinin lambaları bir yıl, DLP® çipi ise beş yıl boyunca garantili. Ayrıca, marka ürün çeşitlerini geliştirirken tüm projektörlerine beklemedeki güç tüketimini %90’a kadar düşüren Acer EcoProjection teknolojisi, giriş sinyali olmadığı zamanlarda %70’e kadar güç tasarrufu sağlayan ve lamba ömrünü 8000 saate kadar çıkararak lamba değiştirme maliyetinden tasarruf sağlayan Acer ExtremeEco modu ve net duyulabilirlik sağlayarak ortam bozulmalarını önleyen yalnızca 31 dBA’lık düşük bir gürültü seviyesi gibi çevre dostu özellikler de dahil etti.

Kusursuz Görseller

Ürünlerin yüksek kalitesi ve ileri teknolojisi de Acer’ın Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’da lider DLP markası olmasına katkıda bulundu. Hemen hemen tüm Acer projektörleri Acer’ın geliştirdiği iki teknolojye sahiptir: Acer ColorBoost ve Acer ColorSafe. Artık Acer ColorBoost 3D olarak da temin edilebilen Acer ColorBoost üstün renk performansını garanti eder. Bu teknoloji canlı renkleri, gerçekçi ten tonlarını ve çarpıcı detayları garanti eden projektör lambasını kontrol eden teknolojik gelişmeler ve özel tekniklerin bir birleşimidir. Diğer taraftan, Acer ColorSafe 2000 saat veya daha fazla süre sonra bile ColorSafe tarafından sağlanan kusursuz görsellerin zaman içinde tutarlı kalmasını sağlar.

Kablosuz Kurulum

Acer’ın EMEA’da en çok tercih edilen DLP markası olmasının bir nedeni de ürünlerinde mevcut olan Kablosuz Projeksiyon Çözümleri çeşitleri. Acer eDisplay uygulamasıyla (Google Play ve Apple AppStore’dan temin edilebilir) birlikte kullanılan basit bir opsiyonel Acer kablosuz donanım kilidi sayesinde (USB veya MHL), kullanıcılar kendi kişisel cihazlarından kolayca içerik aktarabillir veya mobil ekranlarını doğrudan yansıtabilirler. Acer eDisplay ayrıca kamera projeksiyonu, web tarama, belge düzenleme ve taslak çizimi gibi eDisplay destekleyen fonksiyonlardan herhangi birini kullanarak dört kullanıcıya kadar aynı anda projeksiyon olanağı veren bir Bölünmüş Dörtlü Ekran görünümü sağlar.

Acer çok yakında 1080p’de Yüksek Tanımlı kablosuz projeksiyon temin etmek için bir WiHD program kilidinin yanı sıra, görüntüleme deneyimini tam anlamıyla kablosuz bir biçimde eksiksiz kılmak için Bluetooth sesli bağlantı çözümü ve Acer BYOC (Kendi Bulutunu Kendin Oluştur) için daha güçlü bir destek de sunuyor olacak.

Çok Yönlü Çözümler & Yüksek Çözünürlük

Çok çeşitli kullanıcı ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde geliştirilen Acer projektörleri, Acer WUXGA’dan SVGA’ya kadar çözünürlüklerle profesyoneller için; evlerinde sinema benzeri bir deneyim yaşamak isteyenler için; ve son derece taşınabilir, kompakt ve hafif ürünler sunarak gezginler için cihazlar yaratmaktadır.Acer ürün gamında aynı zamanda tüm alan sınırlamalarını ortadan kaldırmak ve küçük veya kalabalık odalarda gölgelerin araya girmesini önlemek için Kısa Mesafeli ve Ultra Kısa Mesafeli projektörler bulunmaktadır. Rekabetçi fiyatlar ve yüksek kaliteli üretimleriyle, marka yaklaşık 6 yıldır Pazar liderliğini koruyor!

Teknoloji Makaleleri