Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sspor uygulamasıyla spor keyfi cepte

samsung_globaltechmagazineSamsung için özel olarak geliştirilen “Sspor” uygulamasıyla; başta üç büyüklerin Ziraat Türkiye Kupasında kaydettiği gollerin eş zamanlı olarak kullanıcılara gönderimi olmak üzere, birçok farklı spor içeriği, 6 ay boyunca Samsung akıllı telefon ve tabletlere ücretsiz olarak geliyor.

Samsung Electronics, spor tutkunlarına özel yepyeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. Samsung Türkiye için özel olarak geliştirilen “Sspor” uygulamasıyla, Türkiye’den ve dünyadan en önemli spor haberleri, üç büyüklerin Ziraat Türkiye Kupası maçlarında atılan goller, Aspor’un desteği ile tek dokunuşla anında akıllı telefonunuza ve tabletinize geliyor.

Samsung Türkiye, “Sspor” uygulaması ile kullanıcılarına Türkiye’nin spor alanındaki en geniş video haber servisini sunuyor. Uygulama, üç büyüklerin gol videolarını, top ağları bulduğu anda akıllı telefon ve tabletlere gönderiyor. Ayrıca, dünyada bir ilk olarak, Samsung Gear serisi saatlere de gönderilen bildirim ile kullanıcılar, akıllı saatlerine gelen mesajı tıklayarak, golü anında mobil cihazlarından izleyebiliyor.

“Sspor” kullanıcıları, Spor Toto Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası, Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Milli Takım maçları, motor sporları, basketbol, voleybol ve tenis özel programlarını içeren farklı kategorilerdeki video haber içeriklerini 6 ay boyunca ücretsiz olarak izleyebilme imkânı bulacak.

Teknoloji Makaleleri