Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Wikipad 24 Aralık’ta Türkiye’de

wikipad_globaltechmagazineAmerika ve İngiltere’de elde ettiği başarıyla oyunseverlerin büyük ilgisini çeken Wikipad 24 Aralık’ta Türkiye pazarına giriyor. 7 inç boyutundaki tablet ve duyarlı oyun kontrolöründen oluşan Wikipad, Multiplayer LIVE’ın Point Hotel Barbaros’ta gerçekleşecek birinci yıl kutlamasında Türkiye’deki oyunseverlere tanıtılacak.

Wikipad Inc., Wikipad 7 inçlik oyun tabletini 24 Aralık’ta Türkiye’de satışa sunacağını duyurdu. Takılıp çıkarılabilir çift analog kontrolörlü Wikipad, konsol kalitesinde oyun deneyimini premium Android tablet teknolojisiyle birleştiriyor. Wikipad, Türkiye’nin en büyük online oyun kanalı Multiplayer LIVE’ın Barbaros The Point Hotel’de bugün düzenlenen birinci yıl kutlamasında oyunseverlerle buluşacak.

Taşınabilir Oyun Deneyimi Yeniden Şekilleniyor!

Takıp çıkarılabilir çift analog kontrolörlü Wikipad’in 7 inçlik çoklu dokunmatik ekranı kullanıcılara konfor sağlıyor. 16GB dahili depolama alanıyla birlikte tablet üzerinde micro-HDMI bağlantı noktası, akselometre, pusula, Glonass destekli GPS’i bulunuyor. Dört çekirdekli Nvidia Tegra 3 işlemcisi ve 1GB RAM’e sahip olan cihazın 16GB’lık depolama alanı microSD hafıza kartı kullanılarak 32GB’a kadar yükseltilebiliyor. IPS kapasitif dokunmatik ekranı üzerinde 16:10 en boy oranına sahip olan tablet, 2 megapiksel ön kameraya da sahip. Bu sayede oyunseverler oyunlarla birebir etkiletişime geçebiliyor. Geniş ekranlı oyun deneyimini USB ve HDMI bağlantılarıyla da destekleyen Wikipad kullanıcılarına muhteşem bir oyun deneyimi yaşatıyor. Özel tasarımlı fiziksel oyun kontrolörü, tuşlarıyla oyun oynarken hareket alanında da yüksek verim sağlıyor. Wikipad ultra hafif şasesi ve kaymayan arka tasarımı sayesinde sağ ya da sol elini kullanan oyuncuların kavrayışlarına uygun olarak geliştirildi. Aynı zamanda HDMI çıkışıyla televizyon ekranına bağlanabilen tabletlerde 3 boyutlu oyun oynama özelliği de bulunuyor.

Wikipad bugün Multiplayer LIVE’ın birinci yıl kutlamasında saat 12.00’dan itibaren The Point Hotel’in The Game Salonu’nda oyunseverlerle buluşacak. Katılımcılar etkinlik boyunca Wikipad’i deneme fırsatı bulurken ünlü yayıncılarla tanışacak, özel turnuvalara katılacak. Rebel Moves, Kaan Düzarat, Multitap’in performanslarıyla renkelencek etkinlik oyun camiasının tüm etkileyiclerini bir araya getirecek.

M&T Eletronics tarafından dağıtımı gerçekleştirilen Wikipad, tüm Türkiye’deki MediaMarkt mağazalarında 699TL’den satışa sunulacak.

Teknoloji Makaleleri