Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Avea Regülasyon Ekibinin Başarısı

avea_globaltechmagazineAvea; regülasyon ve uyum alanında çalışan kadın profesyonellerin başarılarını desteklemek için hayata geçirilen ‘Regülasyon ve Uyum Alanında Çalışan Kadın Ödülleri (Women in Compliance Awards)’ kapsamında ‘Yılın Regülasyon ve Uyum Takımı’ kategorisinde finale kaldı. Türkiye’den tek finalist olan Avea, ödül için Google ve Intel gibi dünya devleriyle yarışacak.

Türkiye’nin en genç ve yenilikçi mobil iletişim operatörü Avea, 2015 yılı ‘Regülasyon ve Uyum Alanında Çalışan Kadın Ödülleri’ kapsamında ‘Yılın Regülasyon ve Uyum Takımı’ kategorisinde finale kaldı. Türkiye’den tek finalist olan Avea, Google ve Intel gibi dünya devleriyle yarışacak. Ödüller 19 Mart 2015’te Londra’da düzenlenecek özel gecede sahipleriyle buluşacak.

Avea Kurumsal İletişim Direktörü Eren İnançer Luş kurumlardaki kadın çalışanların başarısını öne çıkararak ödüllendiren uluslararası bir organizasyonda, dünyanın dev şirketleriyle birlikte finale kalmaktan gurur duyduklarını belirtti. Luş sözlerine şöyle devam etti: “Finale kalan Regülasyon Grubumuz kadın yönetici ve çalışanların ağırlıkta olduğu son derece dinamik, proaktif ve başarılı bir takım. Ekip mobil iletişim sektöründe sadece şirketimizin değil, ülkemiz mobil iletişim sektörünün sürdürülebilirliğine katkı sağlamanın yanı sıra tüketici faydasına yönelik olarak da pek çok önemli işe imza attı. Bu noktada farklı disiplinlerden gelen, hedefleri doğrultusunda birlikte yenilikçi ve cesur adımlar atmaktan çekinmeyen Regülasyon ekibimizin başarılarının uluslararası değerlendirmelerde de öne çıkmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Mart ayında düzenlenecek final gecesinde bu güzel ödülü Türkiye’ye getirmeyi umuyoruz” şeklinde konuştu.

Kazananları Uluslararası Uzman Jüri Belirliyor

İlki 2014 yılında gerçekleştirilen Regülasyon ve Uyum Alanında Çalışan Kadın Ödülleri, kurumlarda regülasyon ve uyum alanında çalışan kadın profesyonellerin başarılarını ön plana çıkarmayı ve ödüllendirmeyi amaçlıyor. 13 ayrı kategoride bireylerin, takımların veya kurumların katılımına açık olan organizasyonda ödül alacak isimler, farklı alanlarda uzmanlaşmış endüstri profesyonellerinden oluşan uluslararası bir jüri tarafından belirleniyor.

Teknoloji Makaleleri