Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Novigo’dan Türk Bilişimcilere Kariyer Fırsatı

novigo_globaltechmagazineSAP Tedarik Zinciri Yönetimi (SAP SCM) ve SAP Nakliye Yönetimi (SAP TM) danışmanlığı ve implamantasyonunda dünya lideri Novigo, Türkiye ofisiyle genç Türk bilişimcilere uluslararası kariyer fırsatı sunuyor.

Tüm dünyada dijital dönüşümün hız kazanmasıyla birlikte, lojistik yönetimi ve tedarik zinciri uygulama süreçleri de ciddi bir dönüşüm geçiriyor. Bu konudaki uzmanlığı ve alanında lider SAP Tedarik Zinciri Yönetimi çözümleri ile öne çıkan Novigo da stratejik bir hamle yaparak Türkiye operasyonlarını genişletme kararı aldı. 5. Global ofisini Türkiye’de açan Novigo, genç bilişimcilere yatırım yapmayı ve global ölçekte kariyer imkanı sunmayı planlıyor. İstanbul ofisini kısa süre önce hizmete alan firma, kendi ekibine yetiştirecek ve yurtdışına beyin ihracatı yapacak.

Genç Bilişimcilere Kaçırılmayacak Kariyer Fırsatı!

SAP Tedarik Zinciri Yönetimi süreçlerinde dünya lideri Novigo, Türk bilişimcilere yatırım yapma kararı aldı. 2008 yılında kurulan ve küresel ölçekli firmalara tedarik zinciri yönetiminde optimizasyon ve danışmanlık hizmetleri sunan Novigo, Türkiye ve Orta Doğu pazarına daha iyi hizmet sunabilmek için İstanbul’da bir ofis açtı. Türkiye’nin bölgede ciddi bir liderlik potansiyeli olduğunu düşünen firma, bu ofiste yurt dışından gelen ekipler kullanmak yerine Türk bilişimcilere de kariyer fırsatları sunuyor.

Novigo Başkan Yardımcısı Osman Bayraktar, Türkiye de aradıkları insan kaynağına ulaşacaklarından ve genç Türk bilişimcileri 6 ay boyunca yetiştirdikten sonra sadece yerel operasyonlarda değil uluslar arası projelerde de değerlendirebileceklerinden emin.  Osman Bayraktar, özellikle Türk bilişimcilere kariyer imkanı sağlama konusuna biraz da milli bir mesele olarak baktığını ve Alman CEO’yu ikna etmek için 6 ay çaba sarf ettiğini söylüyor ve şu ifadeleri kullanıyor:

“Novigo olarak İstanbul’da bir ofis açarak hem Türkiye hem de Orta Doğu pazarındaki faaliyetlerimize hız vermeyi planladık. Ancak bu projeye sadece yeni bir ofis açılışı olarak bakmamak gerekiyor. Novigo olarak aynı zamanda Türkiye’de yatırım yapmaya ve yetenekli genç bilişimcilere global ölçekte kariyer fırsatları sunmaya hazırız. SAP PRM üzerine sertifika imkanı da sunulan 6 aylık bir eğitim süreci sonrasında genç bilişimcilerimizin uluslararası projelere hazır olacağını düşünüyoruz. Bizim için şimdi önemli olan bilişim konusunda uluslararası kariyer planlaması yapan gençlere ulaşmak.”

Tedarik Zinciri Yönetiminde Uzmanlık Gider Önem Kazanıyor

Tedarik zinciri yönetimi ve nakliye yönetim süreçlerinin tüm dünyada hız kazandığına dikkat çelen Novigo CEO’su Joerg Rhode, bu alanda uzmanlaşan yazılım çözümleri sayesinde satış, satın alma ve transfer süreçlerinin entegre hale getirilebildiğini belirtiyor ve ekliyor: “ Günümüzde rekabetin son derece arttığı iş yaşamında nakliye maliyetlerinin hesaplanması, tedarik zinciri senaryolarının yeniden tasarlanması ve taşınan malların anlık olarak izlenmesi de özellikle orta ve büyük ölçekli firmalar için daha kritik bir önem kazanıyor. Bu alanda faaliyet gösteren Novigo ise hem danışmanlık hem de implamantasyon alanındaki uzmanlığı ile ön plana çıkıyor. SAP Partner’leri arasında yer alan ve SAP TM/Transportation Management Implementations programında açık ara lider olan firmamız İstanbul ofisiyle hem Türkiye pazarına hem de Orta Doğu pazarına hizmet verecek. Tedarik zinciri yönetimi ve uçtan uca nakliye süreçleri yönetimi pazarının sürekli büyüdüğü göz önüne alınırsa, Novigo’nun Türk bilişimcilere de sunduğu kariyer fırsatı da eşsiz nitelikte. Aramıza katılmak isteyen genç bilişimlciler web sitemiz www.novigo.com’dan bize ulaşabilirler”

Teknoloji Makaleleri