Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Bu Duvar Başka Duvar

campaingwall_globaltechmagazineArtık herhangi bir kampanya, duyuru ya da etkinliğin #Hashtag’siz olması mümkün değil! Sosyal Ağlar ve SEO robotları #Hashtag’i çok seviyor. Dijital platformlarda # kullanımı hızla artıyor.

Akıllı telefonların ufak çocuklara kadar inip, yaygınlaşması ile tamamen mobil ve online yaşama geçiş yapan insanlık bundan böyle ilgi alanlarını #hashtag’lerle takip edecek gibi görünüyor.

Ekran Nesli (Screenagers) denen yeniçağ insanının gözü ve parmağı sürekli ekranda, aklı paylaşmakta, yarışmakta, eğlenmekte. En çok paylaşım ve etkileşim ise etkinliklerde ve alışverişte yapılıyor. Büyük, küçük herkes her an bir şey, resim, selfie vb. paylaşmak istiyor.

Sosyal ağlar üzerinden yapılan anlık paylaşımlar, etkileşim beğeni, katılım ve satın alma kararlarına doğrudan etki ediyor. Ve bunlar için en çok # kullanılıyor. CampaignWall® etkinlik ya da bir mekandaki, mağazadaki katılımcıları, müşterileri, alışverişçileri deneyime, yarışmaya, kampanyaya davet ve dahil edebilen, 3 platformu aynı anda kullanan tek dijital tool.

M-GEN Dijital Ajans’ın iki ortağı Ayşe Yıldıztekin ve Can Kılıçturgay tarafından geliştirilen CampaignWall® nasıl ortaya çıktı? İşte temel özellikleri:

#Hashtag’li kampanya, etkinlik yönetim ve ihtiyacını kendi projelerini kurgularken fark eden, ancak istedikleri gibi bir dijital araç bulamayan Unilever, BSH, 3M, AIG gibi global firmalara hizmet veren M-GEN Dijital Ajans’ın ortağı iki kafadar kuzen sonunda kendi yazılım ekipleriyle birlikte CampaignWall® diye yepyeni bir dijital araç, “Kampanya Duvarı” geliştirdi.

CampaignWall® duyuruları dahi yapılamadan ilk büyük sınavını Turkcell Teknoloji Zirvesi’nde verdi. İki gün sıfır hata ile büyük başarı kazandı. Ardından Akçansa B2B, İMSAD gibi zirvelerde kullanılan CampaignWall® mağaza içi uygulamalarda da Cornetto Mini kampanyası ile Migros’larda kullanıldı. Kısacası CampaignWall® zorlu testleri de başarı ile atlatıp, ilk aferinlerini aldı…

Özellikleri:

CampaignWall® her üç platformdan da (Twitter, Instagram Ve Facebook’tan) #Hashtag alıp, bunu gösteren, sıralayan, sayan ve istendiği an rapor alabilen ilk ve tek sistem.

CampaignWall’un hedef kitlesi; günümüzün daima online, gözü ve parmağı ekranda gezinen Dijital Çağ insanı, herhangi bir deneyim, etkinlik, mekan vb. katılımcısı, ziyaretçisi ya da AVM, mağaza, market alışverişçisi.

1.    #Hashtag’li  kampanyalar ve etkinlikler için her türlü iç/dış ekranda kullanılabiliyor.

2.    Birden fazla #Hashtag için kullanılabiliyor. Hatalı yazılışları yakalayıp, istenirse onları da sayıyor.

3.    Tweet’leri, Insagram / Facebook Post’larını izleyip, gösteriyor, sayıyor, sıralıyor,

4.    Sakıncalı içerikleri filtreliyor, otomatik ve manuel moderasyon yapılabiliyor.

5.    Çok gelişmiş, anlık raporlama sistemi ile akış ve sonuçlar anlık takip ediliyor.

6.    Infografiklerle anında rapor veriyor.

7.    Tasarımı tamamen firmaya, markaya özel, logolu, temalı yapılıyor.

Teknoloji Makaleleri