Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Microsoft Türkiye Yeni İş Ortağını Belirledi

microsoft_globaltechmagazine400 çalışanı ve 11 bini aşkın iş ortağından oluşan ekosistemiyle, Türk ekonomisinin artan bilişim teknolojileri talebine başarıyla cevap veren Microsoft Türkiye, düzenlediği konkur sonucunda iletişim alanında yeni iş ortağını belirledi.

Burson-Marsteller Public Relations WorldWide’ın Türkiye temsilciliğini yürüten Effect Halkla İlişkiler, Microsoft Türkiye’ye stratejik iletişim danışmanlığı, ürün ve hizmet iletişimi, paydaş ilişkileri yönetimi, geleneksel ve dijital medya iletişimi alanlarında hizmet verecek.

Tribeca İletişim Danışmanlık Kurucusu ve Başkanı Ali Cem İlhan da Stratejik İletişim Danışmanı olarak katkılarını sürdürecek. Microsoft Türkiye’nin iletişim yönetimindeki bu yeni dönem, 1 Ocak 2015 itibarı ile start almış bulunuyor.

Effect Halkla İlişkiler Hakkında:

1995 yılında kurulan Effect Halkla İlişkiler, PR ve medya ilişkilerinden, kriz yönetimi ve dijital iletişime kadar çok çeşitli alanlarda iletişim bağlantılı hizmetler veriyor. 50’den fazla çalışanı, sürekli genişleyen ve uluslararası şirketleri de kapsayan müşteri tabanıyla Effect, sektörünün en dinamik oyuncularından biri olma özelliğini taşıyor.

Burson-Marsteller Hakkında:

1953 yılında kurulan Burson-Marsteller, lider konumunda bir global halkla ilişkiler ve iletişim şirketidir. Burson-Marsteller, müşterilerine; halkla ilişkiler, kamuoyu iletişimi, itibar ve kriz yönetimi, reklam ve dijital stratejileri kapsayan geniş bir alanda stratejik düşünce ve program uygulama hizmetleri sunuyor. Şirketin global organizasyonu, altı kıtaya yayılan 108 ülkeyi kapsıyor. Burson-Marsteller, dünyanın lider iletişim hizmetleri ağı olan WPP’nin bir birimidir.

Teknoloji Makaleleri