Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Bulut Yedekleme Özelliği Olan USB Bellek

kingston_globaltechmagazineKingston Digital Inc. donanım tabanlı şifreleme ve parola koruması ile güvenlik sağlayan DataTraveler Locker+ G3 USB Flash bellek modeline bulut yedekleme özelliği getirerek kişisel verilerinizin kaybolmasını önlüyor.

Dünyanın lider bağımsız bellek üreticisi Kingston Technology’nin Flash bellek şirketi olan Kingston Digital Inc., 2015 Uluslararası CES fuarında kişisel bilgileri koruyan DataTraveler Locker+ G3 (DTLPG3) USB 3.0 Flash bellek modeline bulut yedekleme özelliğinin eklendiğini duyurdu. Donanım tabanlı şifreleme, parola koruma ve USB 3.0 standartlarında veri transfer hızı sunan DTLPG3 kişisel verilerinizi güvende tutmanın en hızlı ve güvenli yollarından birini sunuyor.

DataTraveler Locker+ G3’ü tercih eden kullanıcılar artık verilerini kendi tercih ettikleri, Google DriveTM, Microsoft OneDrive, Amazon S3, Dropbox veya Box gibi bulut depolama hizmetlerine ClevXTM USBtoCLOUDTM yazılımı sayesinde yedekleyebilecekler. Kingston ve ClevX daha önce 2012 yılında, kurumsal kullanıcılar geliştirilen, zararlı yazılımlara karşı koruma sağlayan, şifreli bir USB bellek modeli için beraber çalışmışlardı. DTLPG3’ün bulut depolama hizmetlerine yedekleme yapma özelliği sayesinde kullanıcılar belleklerinin kaybolması halinde bile kişisel verilerini kaybetmiyor.

“Hızlı ve güvenli USB Flash belleklerimizde bulut yedekleme imkanı sunmaktan heyecan duyuyoruz.” şeklinde konuşan Kingston Flash Bölümü Müdürü Ken Campbell, “DataTraveler Locker+ G3 kolay kullanımı ve dayanıklı yapısının yanı sıra kişisel verilerinizin her zaman yanınızda ve güvenli şekilde saklanmasını sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

DataTraveler Locker+ G3 8GB, 16GB, 32GB ve 64GB kapasitle seçenekleri, 5 yıl garanti ve efsanevi Kingston güvenilirliğine sahip.

Kingston DataTraveler Locker+ G3 Özellikleri ve Teknik Bilgiler

· Donanım tabanlı şifreleme: Verilerinizi güvende tutmak için en iyi güvenlik çözümü

· Üstün parola koruması: Kullanıcılar izinsiz erişimi engellemek için parola ekleyebilirler

· Kolay kullanım: Uygulama yükleme gereksinimi yok

· Çok yönlü: MacOS X ve Windows işletim sistemleri ile uyumlu

· Güvenli: 10 kez hatalı parola girişi yapıldığında bellek kendini kitler ve verileri siler.

· Şık: Anahtarlığa kolaylıkla takılabilen, dayanıklı metal kaplamalı tasarım

· Bulut Depolama Seçeneği: Kişisel bulut depolama hizmetlerinizden DataTraveler Locker+ G3’teki verilerinize ulaşma imkanı. (desteklenen bulut hizmetlerini aşağıda görebilirsiniz.)

· Şirket Logosu Programı: DataTraveler Locker+ G3’ü logonuzu ya da dijital dosyalarınızı ekleyerek özelleştirmek ve marka bilinirliğinizi artırmanız mümkün. Özelleştirme programı, özel paketleme, profil, renk ayarı ve içerik ekleme imkanını kolay bir şekilde sunuyor.

· Desteklenen işletim sistemleri: Windows 8, Windows 7, Vista, XP, Mac OS X

· Garanti: 5 yıl garanti

· Kapasite seçenekleri: 8GB, 16GB, 32GB, 64GB

· Hız:

USB 3.0 hızı: 8GB: 80 MB/sn okuma, 10MB/sn yazma

16GB: 135MB/sn okuma, 20MB/sn yazma

32GB – 64GB: 135MB/sn okuma, 40MB/sn yazma

USB 2.0 hızı: 8GB: 30MB/sn okuma, 10MB/sn yazma

16GB – 64GB: 30MB/sn okuma, 20MB/sn yazma

· Desteklenen bulut hizmetleri: Google Drive, OneDrive (Microsoft), Amazon S3, Dropbox, Box

· Boyutlar: 60.56mm x 18.6 mm x 9.75 mm

· Minimum sistem gereksinimleri:

-USB 3.0 desteği ve USB 2.0 uyumluluğu

– 2 adet serbest sürücü adı

· Çalışma sıcaklıkları: 0C – 60C

· Depolama sıcaklıkları: -20C – 85C

Teknoloji Makaleleri