Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Toshiba dynadock™ 4K

toshiba_globaltechmagazineToshiba, Las Vegas’da tüketici elektroniği fuarı CES’ de uyumlu ekranlara Ultra HD kalitesi sunan ve 2048 x 1152 çözünürlüğe kadar çiftli ekran çıkışı desteği sağlayan Toshiba’nın ilk dynadock™ 4K modelini tanıttı. Ultra HD cihazların ve içeriklerin her geçen gün artmasıyla, işi veya eğlence içerikleri çoklu ekranlarda zengin grafik içerikleri gerektiren tasarımcılar, fotoğrafçılar veya video editörleri için ideal. Yeni dynadock™ 4K alan gereksinimlerine bağlı olarak yatay ya da dikey kullanım esnekliği sunuyor.

Yüksek çözünürlüklü çıktı

Toshiba dynadock™ 4K modeli, daha geniş uyumlu bir destek ekranına genişletilebilen ve olağanüstü net görüntüler sağlayan DisplayPort çıkışı aracılığıyla, tek bir ekranda Ultra HD çözünürlük sunuyor (3840 x 2160 piksel). Ayrıca DVI-I veya HDMI® aracılığıyla 2048 x 1152 piksele kadar Full HD’den daha yüksek çözünürlük destekleniyor. Toshiba dynadock™ 4K ayrıca, DisplayPort veya HDMI® ve DVI-I eş zamanlı olarak kullanıldığında, iki adet ilave ekrana kadar 2048 x 1152 çözünürlüklü içerik çıktısı sağlıyor. Ana PC ekranı da göz önüne alındığında, üç adede kadar yüksek çözünürlüklü içerik gösterebilme özelliği, aynı anda farklı bilgileri görüntülemeye ihtiyaç duyan multimedya kullanıcıları için kolaylık sağlıyor.

Tüm iş ortamları için tasarlandı

Seçkin tasarım özelliklerine sahip Toshiba dynadock™ 4K özel ayağı sayesinde çalışma masalarını karışıklıktan uzak ve düzenli tutmaya yarayan yatay ya da dikey konumlandırmaya uygun. Toshiba dynadock™ 4K kullanıcılara masalarında çalışırken bağlantı seçeneklerini kolaylaştırmaya ve genişletmeye imkan tanıyor. Arka tarafta bulunan dört adet ve ön tarafta bulunan iki adet USB 3.0 girişi ile kullanıcılar, harici klavye, mouse veya mobil telefon şarj cihazı gibi çoklu ofis cihazlarını ve mobil cihazları bağlayabiliyorlar. Ön tarafta bulunan iki adet USB 3.0 girişi Uyku Modunda Şarj teknolojisine sahip olduğundan, bilgisayar kapalı olduğunda bile cihazları şarj edebilmeyi sağlıyor. Bir adet kulaklık ve mikrofon jakının yanında, ağ erişimine olanak veren Gigabit LAN girişi de mevcut.

Toshiba dynadock™ 4K:

Desteklenen çözünürlükler: 4K’ya kadar (DisplayPort aracılığıyla 3840 x 2160 piksel) / DVI-I veya HDMI®/ aracılığıyla 2048 x 1152 piksele kadar / ikili 2K (DisplayPort veya eş zamanlı olarak HDMI® ve DVI-I kullanıldığında 2048 x 1152 piksel)
Bağlantı: 1 x DisplayPort, 1 x HDMI®-çıkışı, 1x DVI-I, 1 x kulaklık jakı, 1 x mikrofon jakı, 6 x USB 3.0 girişi (2 x Uyku Modunda Şarj Et özellikli), Gigabit LAN girişi
Video modları: Masaüstü ayna, genişletilmiş masaüstü, ana ekran
Güvenlik kilidi girişi
İşletim sistemi gereksinimleri: Windows 7, Windows 8 veya Windows 8.1
Renk: Siyah
Boyutlar: 28 x 76 x 225 mm – 86 x 130 x 231 mm (ayakla beraber)
Ağırlık: 317 g (ayak olmadan)

Teknoloji Makaleleri