Salı, Mart 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Magnetten Broşüre Üretime Yönelik Baskı

xerox_globaltechmagazineXerox’un yeni hafif üretime yönelik dijital baskı sistemi Xerox Color C60/C70 kebap lokantası için üretilecek magnetlerden, bir emlakçı için yapılan pazarlama broşürlerine kadar her türlü pazarlama ve tanıtım materyalini kaliteli ve düşük maliyetlerle üretmeyi sağlıyor.

Dünyanın önde gelen teknoloji ve iş süreç yönetimi şirketlerinden Xerox, yüksek kapasiteli dijital baskı sistemleri arasına bir yenisini ekledi. Xerox Color C60/C70; tabela baskı, kartpostal, davetiye, yapıştırma baskı, magnet baskı, kimlik kartları, cama baskı, etiketler ve polyester sentetik baskılara kadar her türlü pazarlama ve tanıtım materyallerini Xerox kalitesinde, düşük birim maliyetlere üretmeyi sağlıyor.

Farklı uygulamalar ve sıradışı tasarımlar

Yazdırma, fotokopi, faks (opsiyonel), tarama ve mobil baskı özellikleri de bulunan Xerox Color C60/C70; kartpostal, poster, magnet, broşür gibi baskı uygulamalarını 80 g/m² – 300 g/m² ağırlığındaki kağıtlara yapabiliyor. Ayrıca tüm bu uygulamalar için birden çok noktadan zımbalama, delik delme, katlama, kitapçık oluşturma, kare katlama ve yüzey kesimi gibi farklı biçim ve tasarımlardaki işleri profesyonel standartlarda yerine getiriyor.

Dakikada 70 sayfa baskı

Xerox Color C60/C70 ile dakikada 60/70 sayfaya kadar renkli, 65/75 sayfaya kadar siyah beyaz çıktı alınıyor. 200’e yakın görüntüyü bir dakika içinde tarama ve baskı sırasında toner değiştirme imkanı veren Xerox Color C60/C70 birinci hamur kağıda otomatik çift taraflı baskı yapabiliyor.

Güvenlik ve MicroText baskı

Xerox Color C60/C70’in IP filtreleme, görüntü üzerine yazma, güvenli yazdırma, e-postaya şifrelenmiş tarama, kimlik doğrulama gibi özellikleri baskı uygulamalarında kullanılan tüm bilgi ve verilerin güvenliğini sağlıyor. Xerox Color C60/C70’de bulunan 0.6 punto büyüklüğündeki MicroText yazı fontu, yapılan baskının orijinalliğini ispat etmek ve usülsüz çoğaltılmasını engellemek için kullanılıyor. MicroText fontu ile kupon, bilet, davetiye ve belge niteliğindeki baskılara çıplak gözle görülemeyen, büyüteçle okunabilen özel yazı, şekil, rakam gibi damgalamalar yapılabiliyor.

Teknoloji Makaleleri