Salı, Mart 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Samsung İşbirliği İletişimde Fark Yarattırdı

samsung_globaltechmagazineTürkiye’nin finansal yazılım geliştirme konusunda sektörün öncülerinden ve DenizBank’ın iştiraki olan Intertech, yenilikçi yaklaşımıyla fark yaratan uygulamaları ve çağdaş yaşama uyum sağlayacak ürün ve hizmetleri ile müşterilerinin yanında olmaya devam ediyor. Bu yaklaşımına paralel olarak Intertech, DenizBank yöneticilerinin tüm bankacılık işlemlerini rahatça gerçekleştirebilmeleri adına sektörün en güvenilir markalarından biri olan Samsung ile işbirliği yaptı. Taşınabilir bir tablet olmasının yanı sıra güçlü bir kişisel bilgisayarın sunduğu tüm özellikleri de bünyesinde barındıran Samsung ATIV Tab 5, DenizBank yöneticilerine zamandan tasarruf sağlarken performanslarını arttırmalarına da ciddi bir katkı sağladı.

İhtiyaçları tam anlamıyla karşılamasının yanı sıra üretkenliği en üst seviyeye taşıyan Samsung ATIV Tab 5, beş parmak kullanılabilir özelliğiyle 11.6 inç ekranında rahatlıkla yazı yazılmasına ve tablolar arasında geçiş yapılmasına olanak tanıyor. Tek şarjla 10 saate varan pil ömrü sunan Samsung ATIV Tab 5, DenizBank’ın iş süreçlerinin hızlandırmasıyla birlikte verim artışının da önünü açıyor. Micro HDMI, USB, MicroSD kart okuyucu ve dock yuvalarıyla Samsung ATIV Tab 5, müşteriye doğrudan temas eden DenizBank yöneticilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. 1500 yöneticinin sahip olduğu tabletler, Windows 8’in tüm üretkenliğinin DenizBank müşterilerine yansımasını sağlıyor.

DenizBank Genel Müdür Yardımcısı Dilek Duman; hem dünyada hem Türkiye’de teknolojiyi en iyi kullanan bankaların başında geldiklerinin altını çizerek Samsung’u tercih etmelerinin nedenlerini şöyle açıkladı: “Son olarak bir ilki gerçekleştirerek tüm işimizi mobile taşıma kararı verdik. İhtiyaçlarımızı en iyi karşılayacak çözümü araştırırken bu konuda en hazırlıklı kurumun Samsung olduğunu gördük. Bizim için en önemli özelliklerden biri, ekranın dokunmatik özelliğinin çok iyi olması ve ekran klavyesinin yanında fiziksel klavyenin de tablete kolayca takılabilmesiydi. Ayrıca işletim sisteminin Windows olması gerekiyordu. Bununla birlikte hafif ve taşınabilir olması da çok kritikti. Bu özellikler bizi tek bir çözüme yönlendirdi ve Samsung ile işbirliği yapmaya karar verdik.”

Samsung ile gerçekleştirdikleri projeyle Intertech olarak DenizBank’ın tüm yöneticilerini mobil hale getirdiklerini belirten Intertech Genel Müdürü Ömer Uyar, “Tüm yöneticiler konumdan bağımsız olarak Windows yüklü Samsung tabletleriyle sisteme bağlanabiliyorlar. Bu sayede güvenli bir şekilde bağlantı sağlayan yöneticiler, müşterilerini daha doğru analiz edip daha doğru çözümler sunabiliyorlar” dedi.

Samsung Electronics Türkiye Kurumsal Çözümler Direktörü Tansu Yeğen, DenizBank ile yapılan işbirliğini şöyle değerlendirdi: “Sunduğumuz etkin ve son teknoloji çözümlerle kurumların mobil hayata geçişini kolaylaştırırken; onları geleceğe taşıyan uygulamaların gerçekleştirilmesine destek oluyoruz. Son olarak DenizBank’la çok kısa sürede performans ölçümünü gerçekleştirebildiğimiz, verimli geri dönüşler alabildiğimiz bir işbirliği gerçekleştirdik. DenizBank yöneticileri, artık nerede olurlarsa olsunlar müşteriyle temaslarında yararlanabilmek için Samsung ATIV Tab 5 sayesinde tüm bankacılık sistemini de yanlarında taşıyorlar. Bu da onlara müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayıp sorunlarını en kısa sürede gidermede çok ciddi bir avantaj sağlıyor.”

Teknoloji Makaleleri