Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

HP ve Intel’den Dünyayı Tartıştıran Reklam

hp_globaltechmagazineTeknoloji liderleri Intel ve HP, teknoloji dünyasının yeni trendi hem laptop hem tablet yani 2’si 1 Arada laptoplar için yeni bir reklam filmi hazırladı. Film, bilgisayar dünyasındaki yepyeni bir kategori olan ve elimizden düşüremediğimiz tabletlerin pratikliği ile diz üstü bilgisayarların performansını bir araya getiren 2’si 1 Arada laptopları ‘laptop mı tablet mi’ tartışması üzerinden eğlenceli bir şekilde anlatıyor.

Laptop mı almalıyım yoksa tablet mi? Tablet daha eğlenceli ama her ihtiyacıma cevap verebilir mi? Laptop her işimi görür ama tablet kullanmak daha mı eğlenceli? Teknoloji liderleri Intel ve HP yeni reklam filmiyle tüm bu sorulara yanıt veriyor. Performansı stille birleştirmek isteyen ve ne laptoptan ne de tabletten vazgeçemeyenlerin imdadına yetişen 2’si 1 Arada laptopların en yeni üyesi HP Stream X360, şimdi yeni bir kampanya ile tüketiciyle buluşuyor.

Intel, HP ve Teknosa işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyanın reklam filminin kreatif stratejisi, 2’si 1 Arada laptopların hem laptop hem tablet özelliklerinin önemli bir dünya meselesi haline gelmesi ve sonunda da 2’si 1 Arada laptop olan HP Stream X360`ın bu tartışmayı, hem tablet hem laptop olabilmesi ile çözmesi ana fikrine dayanıyor. Reklam filminde, zaman zaman tartıştığımız bir konunun dünya meselesi haline gelmesi, giderek büyümesi ve bir noktadan sonra da dünyanın her yerinde tartışılıyor olması, eğlenceli bir anlatımla izleyicinin karşısına çıkıyor.

Laptop mı tablet mi ikileminden yola çıkan film ofis arkadaşlarının ‘Laptop mı, tablet mi?’ tartışmasıyla açılıyor. Bu eğlenceli tartışma bir virüs gibi yayılmaya başlıyor. İkiz kardeşler, tartışan çiftler, futbolcular, dizi oyuncuları, birleşmiş milletler, jetler, uydular derken tartışma tüm dünyayı etkisi altına alıyor ve tartışmaya son noktayı HP Stream X360 koyuyor. Çünkü HP Stream X360 hem laptop hem tablet yani 2’si 1 Arada!

Happy People Project tarafından hazırlanan reklam filmi ‘Duruma göre laptop, kafana göre tablet’ sloganıyla izleyiciyle buluşuyor ve bu ateşli tartışmaya son noktayı koyuyor.

 

Intel 2’si 1 Arada Bilgisayar Reklam Filmi Künyesi

Reklam veren: Intel, HP, Teknosa

Reklam veren Yetkilileri: Pınar Dulgerler Dinç, Ece Babalık San, Cihan Aracman

Yaratıcı Reklam Ajansı: Happy People Project

Yaratıcı Ekip: Yaşar Akbaş, Güven Haktanır, Erhan Başaran, Tolga Özbakır, Mert Sönmez, Aydın Önel

Müşteri İlişkileri Ekibi: Orçun Onural, Özlem Akbaş

Stratejik Planlama Ekibi: Emel Göker, Mert Soyal

Prodüksiyon Ekibi: Ezgi Soysal

Yapım Evi: Autonomy

Prodüktör: Güliz Çelikkan

Yönetmen: Ferit Katipoğlu

Kullanılan Mecralar: TV, İnternet, Basın, Radyo, Mağaza içi, Sosyal medya

 

Teknoloji Makaleleri