Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Öğrencilere PureVpn’den Tatil Hediyesi

purevpn_globaltechmagazineDünyanın önde gelen VPN servislerinden PureVPN, sömestr tatiliyle birlikte bilgisayar başına geçen öğrenciler için, online oyun ve diğer servislerde konum kısıtlaması veya erişim engeli olmaksızın kesintisiz ve yüksek hızlı erişim hizmeti sunuyor.

Konum bazlı sınırlamaya sahip çeşitli online bilgisayar oyunlarına ve Netflix, Hulu ya daCrunchyroll gibi Türkiye’ye ülke bazlı kısıtlama getiren servislere kesintisiz erişimin ancak güçlü ve profesyonel bir VPN hizmetiyle mümkün olacağını hatırlatan

PureVPN yetkilileri, sömestr tatilinde dönem boyu erteledikleri dizileri ya da oyun keyfini öğrencilere yaşatmayı hedefliyor.

Dünyanın dört bir yanında toplam 87 ülkede kurulu 450’den fazla sunucu ile kullanıcılara farklı IP’ler üzerinden internet bağlantısı sağlayan PureVPN, Türkiye’de erişim engeli bulunan web sitelerine de giriş imkanı tanıyor. Tüm öğrencilerin akademik başarı sağlamak için derslerine disiplinli biçimde çalışması gerektiğine inandıklarını belirten PureVPN’den Masab Gadit,“Yeni başlayan sömestr tatili, yoğun geçen bir dönemin ardından öğrencilere hak ettikleri molayı veriyor. Gençler, özellikle yıl boyunca erteledikleri yabancı diziler için Netflix gibi servislere ve Türkiye’den normal şartlarda erişimi olmayan çeşitli online oyunlara büyük ilgi gösteriyor. PureVPN, farklı coğrafyalarda yer alan sunucularıyla dünyanın her yerinden bu servislere erişim sağlıyor. Bizler, öğrencilerin bu taleplerini karşılamaktan mutluluk duyuyoruz.” diyor.

Mobil kullanım artıyor

Yakın dönemde güncellenen ve mobil kullanıcılar için internet dünyasında tam gizlilik ve erişim olanağı sunan PureVPN’in iOS ve Android uygulamaları da büyük ilgi görüyor. PureVPN aboneleri bant genişliği, kota veya sunucu kısıtlaması olmaksızın 7/24 kullanabilecekleri, dünyanın dört bir yanında 74 ülkede bulunan 400’ün üzerinde sunucu arasında sınırsız geçiş yapabilecekleri bir dünyaya merhaba diyor.

 

Teknoloji Makaleleri