Perşembe, Nisan 25, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

14 Şubat’ta Sevgilinize Kendinizi Hediye Edin

globaltechmagazine214 Şubat’ta eşi az görülen bir hediyeyi sevgilinize hediye edebilirsiniz. Birbirinden ayrılamayan çiftler, her daim yan yana olacak. Sevgililer gününde, çiftler en yaratıcı ve farklı hediyeler ile birbirlerine olan değerlerini göstermek için yarışıyorlar. Aşkınızın değeri hiçbir hediyeyle ölçülmez ama anları ölümsüzleştirmek mutluluğunuzu artırır.

Sevgilinize, romantik anlarınızdan oluşan fotoğraf albümleri almanıza gerek yok. Üç boyutlu yazıcılar, dekorasyon ve tasarım anlayışını değiştirdiği gibi romantizmi de tekrar keşfetti. Sevgiliniz sizden kopamıyorsa ona kendinizi hediye edin. Her an sevgilinizi masanızın üzerinde görmek istemez misiniz?

İkizin firması, kendi geliştirdiği zararsız tarama teknolojileriyle üç boyutlu yazıcıdan bire bir biblonuzu üretiyor.

Sevgilinize ilginç bir jest yapmak artık çok kolay.

İkizin mağazalarında 3 boyutlu tarama yaptıktan bir hafta sonra, ikiziniz elinizde olacak.

14 Şubat’ta klasik hediyelerden bıkıp farklı bir arayış içerisinde olanlar için İkizin mağazalarının sunduğu bu teknolojik alternatif uzun süre hatırlanacak. Özdilekpark İstanbul ve Forum İstanbul’da İkizin mağazalarında hizmet veren firma, 14 Şubat için farklı hediye konseptini benimsemiş durumda.

globaltechmagazine1

Üç boyutlu yazıcılar ile günümüzde, dekorasyon eşyasından tutun da otomobillere kadar birçok şeyi basmak mümkün oluyor. Özel olarak tasarlanan grafikleri, işleyen üç boyutlu yazıcılar bunları gerçeğe dönüştürüyor. Hediye çeki seçeneği de bulunan İKİZİN mağazalarında, sevgilinize kendi ikizi olan biblosunu hediye etmenize de olanak tanıyor.

Fiyat Aralığı : 99 TL – 949 TL

www.ikizin.com

Teknoloji Makaleleri