Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Boxer 4K30 İlk Kez Ringlere Çıkıyor

astel_globaltechmagazine10-12 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan “ISE Amsterdam Fuarı”nda dünya lansmanı yapılacak Christie’nin Boxer 4K30’u, yüksek parlaklığa sahip projektör sınıfında daha önce eşi benzeri görülmemiş seviyelerde parlaklık-boyut ve parlaklık-ağırlık oranları sunuyor.

Türkiye profesyonel görüntü sistemleri pazar lideri Astel Elektronik tarafından Türkiye’deki kullanıcılarıyla da Nisan ayında buluşacak olan Christie’nin yeni geliştirdiği Boxer Serisi’nin ilk ürünü olan Boxer 4K30, 3-chip DLP teknolojisinin kalitesine, sınıfının en ufak, en hafif ve en dayanıklı tasarımına; en yüksek ışık gücüne ve en fazla piksel sayısına sahip!

Christie tarafından yeni geliştirilen ve Astel Elektronik güvencesiyle Türkiye’de satışa sunulacak olan Boxer Serisi’nin ilk ürünü olan Boxer 4K30, 10-12 Şubat 2015 tarihlerinde Amsterdam’da düzenlenecek “ISE Amsterdam Fuarı”nda Christie standında ilk defa görücülerin karşısına çıkacak.

Nisan ayında satışa sunulacak olan, ama daha şimdiden dünya çapında 200 adet sipariş alan Christie Boxer 4K30; birbirinden gelişmiş özellikleri ile konserler, eğlence parkları, projeksiyon mapping, müzeler ve planetaryumlar gibi sahne ve sabit kiralama uygulamalarının her alanında sektör standartlarını yeni seviyelere çekiyor.

Boxer 4K30, rakiplerini “nakavt” edecek!

Christie’nin kiralama sektörü için sunduğu; 3 yıllık parça ve işçilik garantisine sahip Christie Boxer 4K30 projeksiyon cihazını; “En yüksek lümen”, “En fazla piksel sayısı”, “3-chip DLP kalitesi”, “En ufak, en hafif ve en dayanıklı tasarım” kelimeleri en iyi şekilde tanımlıyor. Bu üstün özellikleriyle Boxer 4K30’un dünya çapında bir kiralama fenomeni olacağına, rakiplerini geride bırakacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Düşük sarf tüketimi; NFC ile kullanım kolaylığı ve uzun lamba ömrü!

Boxer 4K30’un iki adet – üç lambalı kartuş içerisinde yuvalanan altı adet uzun ömürlü 450W cıva lamba modülünün kullanım, bakım, değişim ve saklama kolaylığı sağlayan yenilikçi tasarımı; yatırım getirisini maksimize ederken, sarf tüketimini ise minimize ediyor.

Kullanıcılar lamba ömürlerini artık akıllı telefonlarından bile takip edebilecek!

Her lambanın kullanım süresinin ve seri numarasının takibini sağlayan Yakın Saha İletişimi (NFC) teknolojisi sayesinde Boxer 4K30’un lamba ömrünü kontrol etmek çok kolaylaşırken, değişim hızları da tavan yapıyor; lamba ömürleri akıllı telefondan dahi takip edilebiliyor.

Christie TwistTM ve Christie TruLifeTM teknolojileri ile üstün görüntü performans!

Boxer 4K30 sahip olduğu 6 adet 450W cıva lamba ile tam 30 bin lümenlik bir ışık gücü sunuyor. 68 kilogramın biraz altındaki ağırlığı ile iki kişi tarafından rahatlıkla taşınabilen Boxer 4K30, 4K doğal çözünürlüğü ve ödüllü Christie TruLifeTM görüntü işleme teknolojisi ile dikkat çekiyor. Diğer bir deyişle Boxer 4K30, profesyonel görüntü sistemlerinin vazgeçilmezleri olan üstün görüntü kalitesi ve sunum performansını; kiralama sektörünün olmazsa olmazı olan kompakt ve dayanıklı bir kasada sunuyor.

Boxer’ın ödüllü Christie TruLifeTM teknolojisi, yüksek bit derinliği, yüksek kare hızı, doğal 4K çözünürlüğü ve yerleşik video ölçekleme ile sağlanan HD sinyal desteği gibi fark yaratan ancak bir o kadar talepkar özelliklere gücünü veriyor. Boxer 4K30, bu HD sinyal desteği sayesinde varolan HD altyapılarına da rahatlıkla ve ek bir maliyet gerektirmeden uygulanabiliyor. Boxer 4K30’da bulunan Christie TwistTM teknolojisi sayesinde ise görüntüler blend ve warp edilerek çok sayıda projektörden, kavisli veya nizamsız/irregüler yüzeylere sorunsuz ve üstün performanslı projeksiyon yapılabiliyor.

Boxer 4K30’nın hedefi, kullanıcılarının başarısı olacak!

30 bin lümen ışık gücü, 4K doğal çözünürlük, düşük nakliye maliyetleri ve kullanım/bakım kolaylığı sağlayan Boxer 4K30 ve Boxer Serisi ile kullanıcılar daha fazla proje kazanır, ticari ilişkilerini sürekli hale getirir ve proje başına kazançlarını arttırırken, en talepkar iş ortaklarını bile fazlasıyla memnun edecek.

Boxer 4K30 ve Boxer Serisi’nin çok-yönlü oryantasyon özelliği sayesinde kiralamacıların kurulum ve konumlandırma esnekliği de artacak. Projektör yukarı, aşağı veya açılı bir şekilde yerleştirilmek zorunda kalsa bile, görüntü, sunum veya performans boyunca bütünlüğünü ve homojenliğini koruyor. Benzersiz bir kullanıcı deneyimi hedeflenerek optimize edilen Boxer 4K30’ın geliştirilmesi sırasında kullanım kolaylığı, ışık gücü, dayanıklılık, sağlamlık, nakliye boyutu gibi tüm kilit faktörler göz önünde bulunduruldu.

3G-SDI HDBaseT, Display Port, DVI-I, HDMI, VGA ve 5 BNC gibi zengin bağlantı seçeneklerine sahip olan Christie Boxer Serisi bunun yanında renkli LCD ön izleme panelini, komple bir lens portföyü ve kendi dahili alet çantasına sahip.

Bir bakışta Christie Boxer 4K30:

·         Var olan en ufak ve hafif kasada 30,000 lümen parlaklık.

·         NFC özelliğine sahip 6 450W cıva lamba ile kolay lamba yönetimi.

·         Her eksen üzerinde eşsiz 360-derece operasyon.

·         Uzun lamba ömrü sayesinde daha az sarf tüketimi, daha çok gelir.

·         Hafif ve ufak tasarım ile minimal nakliye maliyeti, maksimum kurulum/kullanım/taşıma kolaylığı.

·         Koruma sağlayan dahili lamba yuvaları ile şovlar sırasında gönül rahatlığı.

·         4K ve HD sinyalleri eşit olarak kabul ediyor; HD sinyaller Christie TruLife’ın gelişmiş yerleşik video ölçekleyicisi ile işleniyor..

·         Dijital kaynakların tümü, analog kaynakların birçoğu için kapsamlı bağlantı opsiyonları.

·         Ön izleme ekranı projektöre uygun kaynak sayısı ve kalitesini arttırıyor.

Teknoloji Makaleleri