Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

SAP İK Zirvesi Oturumu Başlıyor

sap_globaltechmagazineKurumsal uygulamalar ve yazılım alanında dünya lideri SAP, Oxford Economics ile birlikte geleceği işgücünün ihtiyaçlarını, beklentilerini ve iş dünyasına katacaklarını öngören önemli bir araştırmaya imza attı.

“Workforce 2020” (İşgücü 2020) Araştırması, Türkiye dâhil dünya çapında 27 ülkeden 5.400’den fazla profesyonel ve üst düzey yöneticiyle yapılan görüşmelerin sonucunda hazırlandı. Araştırmaya göre; dünya çapındaki şirketlerin %51’i, Y kuşağının iş stratejilerini baştan aşağı değiştirdiğini yöneticilerin %38’i, kurumlarının gerektirdiği temel yeteneklere sahip çalışan bulmanın zor olduğunu söylüyor. Buna karşın Türkiye’deki çalışanların sadece %41’i işlerinden memnun.

SAP; Temel İK, Yetenek Yönetimi, Analitik ve Mobil süreçlerde uçtan uca entegre çözümler sunan SuccessFactors ile her büyüklükten ve sektörden kurumun iş süreçlerinde yaptığı dönüşümü destekliyor ve İnsan Kaynakları alanında her ölçekten şirketin stratejik teknoloji iş ortağı olarak yer alıyor. SAP Türkiye olarak, 20’nci yılını kutlayan İK Zirvesi’nde, Oxford Economics ile gerçekleştirdiği “Workforce 2020 – Building a Strategic Workforce for Future” araştırmasını sunmak üzere 11 Şubat 2015 tarihlerinde Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda yer alacak.

Teknoloji Makaleleri