Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

2014’ün En İyi Tasarım Ödülünün Sahibi

gigaset_globaltechmagazineAvrupa’nın lider dect telefon üreticisi Gigaset, ödüle doymuyor. Gigaset 2014 yılında yenilikçi teknolojisi ve işlevsel tasarımlarıyla, Plus X, RedDot ve IF gibi dünyanın en prestijli tasarım ödüllerine layık görüldü. Tasarımı ile sektöre farklı bir boyut kazandıran Gigaset CL540 Dune ise 2014’ün en iyi ürünü seçilerek yıla damgasını vurdu.

Yenilikçi ürünleri, tasarımları ve çözüm odaklı teknolojileri ile kullanıcıların memnuniyetini her geçen gün artıran Gigaset, 2014 yılında dünya çapında 9 ödül alarak sektörde farkını ortaya koydu. Ergonomik ve işlevsel tasarımları ile rakiplerinin arasından sıyrılan Gigaset, en prestijli platform olan Plus X, Red Dot ve IF’te farklı kategorilerde ödüllerin sahibi oldu.

Kalite anlamında, sektöre öncülük eden ürünlerin değerlendirildiği Plus X ödüllerinde, Gigaset’in geçen yıl kullanıcıları ile buluşturduğu C530 ve CL540 Dune modelleriyle Yüksek Kalite, Tasarım ve Kullanım Kolaylığı kategorilerinde ödül sahibi oldu. CL540 Dune modeli ayrıca sabit telefonda “2014’ün En İyi Ürünü” seçildi. İşlevselliği ve sade teknik detayları ile A540, seçkin tasarımın bir simgesi olarak sunulan Red Dot Tasarım Ödülü’ne layık görülürken, yine sadeliği ön planda tutan A415 de ürün tasarımında mükemmelliğin sembolü olan iF’te Tasarım ödülünü aldı.

2010 yılından bu yana sayısız ödül ile onurlandırılan Gigaset, hem tasarımı hem de işlevselliği ile ön plana çıkıyor. Bugüne kadar 20’nin üzerinde tasarımı ile rakiplerinin arasından sıyrılan marka, aldığı bu ödüllerle sektör lideri olduğunu kanıtlıyor.

Teknoloji Makaleleri