Cumartesi, Nisan 27, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Uranium’dan Yeni Personel Kontrol Sistemi

uranium_logoCCTV sektörünün lider markalarından Uranium Security Solutions yeni çıkarttığı parmak izi okuma, kartlı geçiş ve şifreli girişi destekleyen FPC-01 Cihazının tanıtımını yaptı.

32 Bit işlemciye sahip FPC-01 ürünü parmak izi tanımada Smack Finger V3.0 algoritmasını kullanıyor. 1.000 parmak izi tanımlanabilen cihaz Aynı zamanda Proximity kart ve şifreli girişi de destekliyor.

2.8” TFT renkli ekrana sahip cihazın optik kristal parmak okuma sensörü kesik veya kuru parmakları da başarıyla okuyor.    Komposit algoritma ile yüksek hızlı operasyon yapabilen cihaz, ileri teknolojisi ile parmak izindeki değişimleri algılayarak sisteminde güncelleyebiliyor.

Cihaz üzerinden kayıt kontrolü de sağlanabilen cihaz, hızlı parmak izi tanıma özelliğine sahip.

TCP/IP network bağlantısına sahip cihazda aynı zamanda USB veya SD/Kart ile data taşımak mümkün.

100.000 hareketi kayıt altında tutabilen FCP-01, aynı zamanda belirlenen saatte zil çalma ve parmak izi, kart ya da şifre ile elektronik kapı açma özelliklerine de sahip.

“En İyi Tercih” sloganıyla 2004 yılından beridir Bilişim tarafında dağıtıcılık ve distribütörlük yapan Art Sistem Bilgisayar firmasının Güvenlik izleme sistemleri tarafında ki tescilli markası Uranium Security Solutions 4 yıldır güvenlik pazarı tarafında bayilerine çözümler sunuyor.

Cihazla beraber giriş çıkış yazılımını da ücretsiz verdiklerini söyleyen Uranium Security Solutions Genel Müdürü Aytuğ Tavşan Uranium olarak prensipleri doğrultusunda tüm ürünlerinde, üründe kullanılan chipleri kataloğuna, web sitesine ve ürün kutusu üstüne yazarak CCTV pazarında oluşturduğu dürüst ve doğru marka algısını pekiştirdiklerini, CCTV ve PDKS(Personel Devam Kontrol Sistemleri) tarafında yatırımlarını arttırarak Türkiye’den dünyaya açılan güvenlik ürünleri markası olacaklarını söylüyor.

PDKS (Personel devam Kontrol Sistemleri) tarafında Puantaj yazılımı, mesai hesaplama, yemekhane yazılımı ve spor salonu otomasyonları ile Pazar payını arttırmayı hedefleyen Uranium Security Solutions aynı zamanda PDKS (Personel Devam Kontrol Sistemleri)  ürün ailesine yeni cihazları da önümüzde ki aydan itibaren ekliyor.

Web tabanlı PDKS (Personel Devam Kontrol Sistemleri)  yazılımı geliştirdiklerini söyleyen Aytuğ Tavşan, kullanıcıların nereden olursa olsun bilgisayar ya da akıllı telefonları üzerinden PDKS datalarına ulaşabileceklerini belirtiyor.

Amiral gemisi CCTV kamera sistemleri olan Uranium Security Solutions,  teknik desteğini arttırabilmek için call center kurma çalışmalarına hız verdi. Güvenlik ürünleri ve PDKS sistemlerinin call center hizmetini ayırmayı planladıklarını söyleyen Aytuğ Tavşan, böylece müşterilerine daha hızlı hizmet verebileceklerini belirtti.

Teknoloji Makaleleri