Perşembe, Nisan 18, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Avea 10 Kategoride Liderlik İçin Yarışacak

avea_globaltechmagazineAvea, alanlarının “en prestijlisi” olarak kabul edilen uluslararası ödül organizasyonlarında toplam 10 farklı dalda liderlik için yarışacak. Dünya GSM Birliği (GSMA) 2015 Dünya Mobil Kongresi kapsamında verilecek olan Global Mobil Ödülleri kapsamında 2 ayrı kategoride 2 ayrı ödül için finalde yarışacak olan Avea, iş dünyasının Oscar’ları olarak nitelendirilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde de 8 farklı kategoride birden finale kalarak önemli bir başarıya imza attı.

Toplum yararına geliştirdiği projelerle müşterisine verdiği değeri ödüllerle taçlandıran Avea, bu başarısını bir kez daha uluslararası arenaya taşıdı… Avea, yakın dönemde kendi alanlarının “en prestijlisi” olarak kabul edilen uluslararası ödül organizasyonlarında 10 farklı dalda derece ve liderlik için yarı final mücadelesi verecek.

Vitrine çıkacak projeler

Avea, yakın dönemde Dünya GSM Birliği (GSMA) 2015 Dünya Mobil Kongresi kapsamında dağıtılacak olan Global Mobil Ödülleri’nde “Sesli Adımlar” uygulaması ve “Kayıp Suriyeli Ailelerin Birleştirilmesi” projeleriyle finalde yarışacak. Avea, ayrıca iş dünyasının Oscar’ları olarak bilinen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde 8 ayrı kategoride uluslararası derece ve liderlik mücadelesi verecek.

Avea’nın 8 dalda birden finalde yarışacağı Stevie Ödülleri 27 Şubat’ta Las Vegas’ta düzenlenecek törenle açıklanacak. Global Mobil Ödülleri ise 2015 Dünya Mobil Kongresi kapsamında 3 Mart’ta Barselona’da düzenlenecek özel gecede sahiplerini bulacak.

Avea’nın uluslararası ödüllerde finalde liderlik için mücadele edeceği kategoriler şöyle sıralanıyor:

Stevie Ödülleri – Las Vegas (27 Şubat)

·         Yılın İletişim Merkezi

·         Yılın Müşteri Hizmetleri Departmanı

·         Yılın Müşteri Hizmetleri Lideri

·         Yılın İş Geliştirme Profesyoneli

·         Yılın Müşteri Hizmetleri Müdürü

·         Yılın Müşteri Hizmetleri Şikayet Yönetimi Takımı

·         Müşteri Hizmetlerinde İnovasyon

·         Müşteri Hizmetlerinde En İyi Teknoloji Kullanımı

Dünya GSM Birliği (GSMA) 2015 Dünya Mobil Kongresi / Global Mobil Ödülleri – Barselona (3 Mart)

Sesli Adımlar uygulaması (Toplumsal ve Ekonomik Gelişme Kategorisi, En İyi Mobil Ürün-Uygulama)

Kayıp Suriyeli Ailelerin Birleştirilmesi projesi (Mobil Teknolojilerin Acil Durumlar ve İnsanı Yardım İçin En iyi Kullanımı)

Teknoloji Makaleleri