Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Müşteri Odaklı E-Bankacılık Geleceği Değiştirecek

Asseco SEE Company's Visual Identification NOVEMBER 2009Uluslararası arenada dünyanın en saygın konferanslarından biri olan Finovate Europe 2015, her biri finansal hizmetler alanında uzmanlığını ispatlamış 70 şirketi bir araya getirdi. Müşteri deneyimini ve finansal hizmetler alanındaki yeniliklerin ele alındığı konferansta, Telenor Banka ve Asseco SEE’nin gerçekleştirmiş olduğu işbirliğinin duyurusu gerçekleştirildi. Finansal hizmetleri yeniden şekillendiren mobil bankacılık çözümlerini yakından tanıma fırsatı bulan katılımcılara, Telenor Banka ve Asseco SEE’nin geliştirdiği, müşterilerin basit, erişimi kolay ve etkileşimli finansal hizmetlere duyduğu ihtiyacı karşılayan çözümleri üzerine de bilgiler aktarıldı.

Online mobil bankacılık kullanıcı deneyimine uygun olarak şekilleniyor

Her yıl Finovate’te finansal işlemler, online bankacılık ve mobil cihazlar alanlarında çok sayıda ilginç yeniliği görme fırsatı yakaladıklarını belirten Finovate CEO’su Erik Mattsson, “Son yeniliklerini konferans kapsamında paylaşması için Telenor Banka ve Asseco SEE’yi seçmiş olmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Telekomünikasyon ve bankacılık sektörlerinin oluşturduğu sinerjinin, gelişmiş bankacılık teknolojilerinin kullanıldığı finans sektörüne neler getirdiğini görme şansına sahip olmak bizi çok mutlu etti.” dedi.

Rekabet için yenilikçilik şart 

Gerçekleştirilen işbirliği sayesinde, Telenor Bank müşterilerinin, telekomünikasyon ve bankacılık gibi iki önemli sektörün kendileri için kişiselleştirilmiş hizmetlerini tek bir yerden alabileceklerine dikkat çeken Telenor Banka İcra Kurulu Başkanı Martin Nartvil, konuyla ilgili şunları söyledi: “Telenor Banka’nın 2015 yılında Avrupa’nın bankacılık hizmetlerindeki önemli yeniliklerinden biri olarak anılmasından büyük memnuniyet duyduk. Bu yenilik, doğrudan bankacılık teknolojisinin avantajlarını ve sunduğu olanakları temel alıyor. Bu, yerel bilgi birikiminin uluslararası pazarda rekabetçi olabilmesinin gerçek bir örneği.”

Kullanıcı ihtiyaçlarına odaklanan özel bankacılık hizmetleri

Güney Doğu Avrupa bölgesinde bir ilke imza attıklarını söyleyen Asseco SEE Yönetim Kurulu Başkanı Piotr Jelenski, konuşmasında: “Güney Doğu Avrupa Bölgesi’nde bir ilke imza attığımız ve ana bankacılık sisteminden tüm kanallara (mobil, e-bankacılık ve ATM ağı) uzanan eksiksiz bir BT çözümü sağlamış olduğumuz için çok mutluyuz. Telenor Banka ile birlikte bu büyük projenin ilk aşamasını yalnızca yedi ay içerisinde tamamlayabilmiş olmaktan özellikle gurur duyuyoruz. Gerçekleştirilen proje ile karmaşık BT çözümlerinin yerine, müşterilerin ihtiyaçlarına göre uyarlanmış kullanıcı deneyiminin nasıl sağlanabileceğini tüm sektöre gösterdik.” ifadelerine yer verdi.

Teknoloji Makaleleri