Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Etiya Telekoma Yönelik Çözümleriyle MWC’de

etiya_globaltechmagazineŞirketlere yüksek katma değerli CRM, satış ve sipariş uygulamaları sunan Türk kurumsal yazılım şirketi Etiya, dünyanın en büyük mobil buluşması GSMA Mobile World Congress 2015 (Mobil Dünya Kongresi, 2015)’te yerini almaya hazırlanıyor. Bu yıl 2-5 Mart tarihleri arasında düzenlenen, tüketici elektroniği, telekom ve mobil teknoloji firmalarının bir araya geldiği kongrede Etiya, yenilikçi çözümleriyle bu yıl da iddialı…

2023’te de bir dünya şirketi olmayı amaçlayan Etiya, telekom sektörünün geleceğinin konuşulacağı, yeni ürün ve trendlerin belirleneceği bu önemli kongrede bu yıl 3’üncü kez yer alıyor. Mobil Dünya Kongresi’nde, Türk Pavyonu’nda Salon 5, F61 numaralı standda yer almaya hazırlanan firma, telekom operatörlerine yeni dijital ekonomiye hızlı adapte olmalarını sağlayacak çözümler sunuyor.

TELEKOM ŞİRKETLERİNİN EN YAKIN İŞ ORTAĞIYIZ

Etiya Kurucu Ortağı ve Genel Müdür Yardımcısı Aslan Doğan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, dijitalleşme trendiyle birlikte hayatımıza giren servis ve uygulamaların da sayısının hızla arttığını hatırlatıyor. Telekom şirketlerinin mevcut ürün ve hizmetlerinin yanı sıra bu yeni servisleri de son kullanıcıya ulaştırarak, dijitalleşme sürecinde adeta bir köprü rolü üstlendiklerini vurgulayan Doğan sözlerini şöyle sürdürüyor:

“Bu yıl Etiya olarak, Barselona’da telekom operatörlerini bu yeni iş modellerine entegre eden çözümlerimizi sergileyeceğiz. Telekom şirketleri için sunduğumuz ürün kataloğu ve sipariş yönetimi sistemleriyle bu dönüşüme hızlı adapte olmalarını sağlıyoruz. Hızla sayıları artan yeni servislerin paketlenerek satılması ve son kullanıcının hizmetine sunulmasını sağlayan Etiya, bu yıl ‘Create, Sell, Monetize, Now’ sloganıyla kongredeki yerini alıyor.”

Teknoloji Makaleleri