Çarşamba, Nisan 24, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Acer WMC’de Yeni Ürünlerini Tanıttı

acer_globaltechmagazineAcer, Barcelona’da gerçekleşen WMC’de ilk Windows 8.1 Telefonu Liquid M220,çoklu işletim sistemine sahip akıllı bilekliği Liquid Leap, ödüllü tasarımıyla en hafif 5inç LTE akıllı telefonu Liquid Jade Z ve Liquid Z Serisi telefonlarının lansmanını yaptı.

Liquid Jade Z: Ödüllü tasarımıyla en hafif 5 inç LTE akıllı telefon

-Gorilla Glass ve Zero Air Gap ekran özelliklerine sahip harika bir 5” HD IPS;

-Mediatek 64-bit dört çekirdekli işlemci ve LTE ile hızlı tarama ve görüntüleme;

-Arttırılmış F1.8 parlaklığa sahip 13MP kamera ve Acer Bright Magic;

-HD hoparlörler aracılığıyla 24-bit yüksek çözünürlüklü ses ve DTS Studio Sound;

-Yalnızca 110 gram ağırlığıyla ince ve ultra hafif ve Gorilla Glass 3 ile süper koruma.

Acer Acer , WMC’de (Mobil Dünya Kongresi’nde) sektöre birinci sınıf özellikler ve ödüllü Jade tasarımını getiren Liquid Jade Z’yi tanıttı. HD özelliğiyle çok güzel, IPS teknolojisiyle her açıdan görüntülenebilir, istenmeyen yansımaları azaltan Zero Air Gap teknolojisiyle okunabilir ve müthiş Corning® Gorilla® Glass 3 panelin korumasıyla dayanıklı bir cihaz. Özel Read Mode özelliği imaj işleme motorundan gelen mavi ışık emisyonunu ortadan kaldırarak gözleri koruyor. 4G LTE (Kat. 4) bağlanabilirlik ve 64-bit dört çekirdekli Mediatek işlemci ile dünyanın hemen her yerinde hızlı tarama, görüntüleme ve indirme imkanı sunuyor.

Her yerde daha parlak

F1.8 açıklığa sahip ses komutlu 13 MP arka kamerası sayesinde, az ışıklı ortamlar dahil olmak üzere her ortamda kusursuz fotoğraflar üretebiliyor. F2.2 açıklığa sahip 5MP bir ön kamera da kullanıcıların en iyi selfieleri çekmelerini sağlıyor.

Ayrıca, Jade Z en iyi çekimler için bir dizi özel geliştirmeler içeriyor:

• Her şey daha parlak: Sensöre %20¹ daha fazla ışığın erişmesine izin veren F1.8 açıklık sayesinde, Bright Magic birden çok resmi tek bir çekime entegre edebiliyor

• Mükemmel selfie :En düşük aydınlatmalı koşullarda bile Bright Magic Selfie ve Surround ışık;

• Poz kontrolü: Net çekimler için odaklamak ve pozu bağımsız olarak ayarlamak bir parmak ile;

İçi de Dışı Kadar Güzel

AcerEXTEND kullanıcıların kablolu veya kablosuz biçimde Windows tabanlı bilgisayarlarını kullanarak, klavyeleriyle yazarak, sürükle-bırak özelliğini kullanarak ve zengin paylaşımlarla akıllı telefonlarının tüm kontrolünü – çoklu görev deneyimini yeni bir seviyeye çıkartarak – ellerine almalarına izin veriyor. TomTom tarafından beslenen ve TripAdvisor POI’den yararlanan ücretsiz bir offline navigasyon yazılımı olan AcerNAV , Acer Liquid akıllı telefon kullanıcılarına ülkelerinde veya yurtdışında herhangi bir veri planı olmadan dolaşma esnekliği sağlıyor.

Muhteşem Tasarım

Liquid Jade Z zarif ve bütçe dostu bir akıllı telefon. Güzel kıvrımlı bir yüzeye sahip ve bakanlara zarafet incelik hissi veriyor. 7.9 mm kalınlığı ve yalnızca 110 gram ağırlığıyla, Liquid Jade Z’yi tutmak ve tek elle kullanmak çok rahat.

Temin Edilebilirlik ve Fiyatlandırma

Liquid Jade Z Mart ayından itibaren belirli EMEA ülkelerinde 199€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Acer Liquid Leap+ Akıllı Aktif Bileklik Şimdi Değiştirilebilir Kayışlara ve Çoklu İşletim Sistemi Desteğine Sahip.

-Bağımsız işletim sistemli giyilebilir cihaz, Android, iOS ve Windows ile çalışabiliyor;

-Değiştirilebilir renkteki kayışlarla geliştirilmiş ergonomik tasarım

-Adım, uyku ve kalori takibi, alarmlar, bildirimler ve müzik kontrolüyle daha zengin fonksiyonlar IPX7 su geçirmez gövdesinde bir arada

Acer , WMC’de (Mobil Dünya Kongresi’nde) akıllı Aktif Bileklik ürünlerinin yeni nesli Acer Liquid Leap+’ı tanıttı. Esnekliği simgeleyen bu yeni giyilebilir cihaz, artık desteklenen tüm işletim sistemleriyle (Windows, Android, iOS) senkronize olup bağlantı kurabiliyor ve 1” OLED dokunmatik ekranı o anki modunuza göre dilediğiniz bilekliğe yerleştirilebiliyor. Hayat attığınız adımlardan çok daha fazlası ve Liquid Leap+ eylem, hareket, kayıtarrow ve esneklik demek.

Acer Liquid Leap+ | Acer’ın ilk çoklu işletim sistemli giyilebilir cihazı

Liquid Leap+’ın en Önemli amacı kullanıcı esnekliği sunmak. Bu yenilikçi giyilebilir cihaz, 1 inçlik paketinde kullanıcının hayatındaki tüm yönlerin kaydını tutmayı amaçlayan özellikleriyle son derece ikna edici. Liquid Leap+’ın modern, minimalist, düğmesiz tasarımıyla abartısız bir zarafete sahip olduğu hakkında şüphe yok. Fakat özellikleri görünümünün çok daha ötesinde; ultra ince 1” dokunmatik ekranı dayanıklı ve değiştirilebilir plastik bir bilekliğin içine yerleştirilmiş olup kıvrımlı yüzeyi tensel teması minimuma indirerek vücut sıcaklığını düşürmeyi amaçlıyor.

Acer Liquid Leap+ her zaman iletişimde kalmaya hem ihtiyacı olan hem de bunu isteyen aktif dijital kullanıcılar için ideal bir akıllı giyilebilir cihaz. Kullanıcının adımlarını, koştuğu mesafeyi ve yakılan kalorileri kaydederek spor yaparken iyi bir yardımcı oluyor. Aktif bilekliğin çekirdek modülü su geçirmezlik sertifikası (IPX7 sınıfı) sayesinde 7/24 giyilebiliyor. “Oynat”, “duraklat”, “önceki” ve “sonraki şarkı” gibi müzik kontrol fonksiyonları tercih ettiğiniz melodilere kolayca adapte edilebilirken, bildirimleri asla önemli bir e-posta, takvim randevusu veya SMS’in kaçırılmamasını garanti ediyor.

Liquid Leap+’ın içindeki giyilebilir teknoloji, düşük enerji harcayan Bluetooth 4.0 aracılığıyla Acer Leap Manager uygulaması ve Android, Windows, veya iOS akıllı telefonlar ile iletişim halinde.

Hafif ve şık Liquid Leap+ çeşitli renk bantlarıyla birlikte satın alınabiliyor: Kömür Siyahı, Fuşya Pembesi ve Küf Yeşili.

Temin Edilebilirlik & Fiyatlandırma

Acer Liquid Leap+, EMEA’da Mart ayından itibaren 79€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Acer, Mobil Dünya Kongresi’nde ilk Windows 8.1 Telefonunu tanıttı

Daha akıllı bir hayat isteyenler için: Liquid M220

-233 PPI çözünürlüğe sahip 4 inç ekran;

-Tayland İpeğinden esinlenilen sofistike yüzey dokusu;

-Windows Phone 10 uyumlu ;

-Acer Leap akıllı giyilebilir cihazlarla uyumlu

Acer , WMC’de (Mobil Dünya Kongresi’nde) Windows Phone 8.1 işletim sistemiyle çalışan ilk Liquid akıllı telefonu olan Liquid M220’yi tanıttı. Acer Akıllı Telefonlar Grup Başkanı ST Liew şunları söyledi: “İlk Windows Phone 8.1 işletim sistemli telefonumuzu tanıtıyor ve aynı zamanda gelecekte Windows Phone 10’a yükseltilebilir olacağını gururla duyuruyoruz. Artan popülaritesi, telefon ve bilgisayarlara uygunluğuyla, Acer için Windows Phone ekosistemine katılmak için doğru zamandayız.”

Mükemmel dengeli bir Windows mobil deneyimi yaşamak isteyenlere yönelik tasarlanan Acer Liquid M220, sadeliği ve temel özellikleri hayatın merkezinde hareket eden insanlara sunuyor. İnç başına 233 pikselli (PPI) 4 inç ekranıyla, kompakt Liquid M220 canlı bir multimedya deneyimi sunuyor.İki kamerası hareket halinde fotoğraf çekmek veya video kaydetmek için mükemmel. Windows Phone 8.1 barındıran Liquid M220’nin kullanımı ve kişiselleştirilmesi oldukça kolay ve OneDrive, Skype, Office ve tabi ki Cortana gibi Microsoft uygulamalarını tümüyle destekliyor . Liew sözlerine şunları ekledi: “Windows tabanlı bir akıllı telefonun eklenmesiyle, Acer şimdi sektördeki en geniş Windows portföyüne sahip olmuştur”.

Microsoft OEM Departmanı Global Pazarlama Başkan Yardımcısı Peter Han ise şöyle konuştu: “Liquid M220’nin lansmanıyla birlikte, Acer’ın portföyünü Windows tabanlı akıllı telefonları dahil edecek şekilde genişlettiğini görmek harika. Birlikte, ortak müşterilerimize entegre bir cihazlar arası Windows deneyimi sunacağız.”

Estetik Hayat Tarzı

Liquid M220 fonksiyonel olduğu kadar güzel bir tasarıma sahip. Kapaktaki sofistike yüzey dokusu tasarımı Tayland ipeğinden esinlenilen bir desen barındırırken, gümüş rengi orta çerçevesi kavrama ve zarafet katan belirgin bir kare piramit tasarımı içeriyor. Ses seviyesi ve güç tuşları gümüş rengi orta çerçeve boyunca konumlandırılmış olup kolay bulunmalarına ve konforlu bir şekilde tek elle kullanıma imkan veriyor.

Müthiş kameralar

Sesli ve görüntülü arama özellikleri kullanıcıların her zaman iletişimde kalmalarını sağlarken, 5MP otomatik odaklı ana kamera ve 2MP ön kamera güzel anlarınızı yakalayacak. Ana kamera kullanıcıların fotoğraflarına daha fazla görüntü sığdırabilmelerine izin veren 89 derece geniş görüntüleme açılı bir lens barındırıyor. Liquid M220 ile her kullanıcı anılarını kolayca kaydedebilir ve paylaşabilir!

Kolay kullanım

Windows Phone 8.1 diğer işletim sistemlerine verimli alternatif sunuyor; son derece sezgisel ve kişiselleştirilmesi kolaydır; dünyadaki masaüstü ve dizüstü bilgisayarların çoğu Windows işletim sistemine sahip oldukları için telefon kullanıma yatkındır ve cihazlar arasında sorunsuz entegrasyon sağlıyor. Açık bir arayüz ve bir dizi kişiselleştirme seçenekleri,canlı kutucukları, renkleri ve ekran düzenini kişiselleştirebilmenizi sağlıyor ve bu da cihazın her yönüyle kendinize ait olması demek. Ayrıca, arkadaşlarınız ve ailenizle iletişimde kalmak her zamankinden daha kolay.

Daha fazla eğlence için aksesuarlar ve bağlantı cihazları

Hem Liquid Leap hem de Liquid Leap+ akıllı aktif bileklikleri Windows Phone 8.1 ile uyumlu. Sağlık bilinciyle hareket eden kullanıcılar için veya gelen bildirimler ve müzik kontrolü için daha akıllı bir yöntem arayan herkes için Liquid M220’nin ideal eşlikçisi oluyor. Liquid M220 aynı zamanda uygun renkte açılabilir kılıflardan ve uygun renkte koruyucu kılıflara kadar opsiyonel aksesuarlara sahip .

Temin Edilebilirlik ve Fiyatlandırma

Liquid M220 Nisan ayından itibaren belirli EMEA ülkelerinde Mystic Black & Pure White renklerinde 79€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Acer Liquid Z Serisi İle Daha Çok Eğlence ve Daha Fazla Hafıza

-Gümüş rengi piramit orta çerçevesi ve Tayland ipeğinden esinlenilen yeni tasarım modeli

-Ses kumandalı kamera ve 89 derece görüntüleme açısı

-Hayatınızın her anında neye gerçekten ihtiyacınız varsa, ona uyması için Hızlı Mod

Acer , WMC’de (Mobil Dünya Kongresi’nde) popüler Z serisindeki yeni nesil akıllı telefonlarını tanıttı. Yeni Z220 ve Z520 akıllı telefonlar her yönüyle etkileyici bir mobil deneyim için şık tasarım öğelerini dört çekirdeğe kadar performans ve müthiş kamera özellikleriyle bir araya getiriyor. Şık Z220 çok yönlü cihaz inanılmaz ölçüde ince fakat özelliklerle dolu bir mobil cihaz. Çok yönlü Z520 ise şıklık ve fonksiyonelliğin birleşimini arayan medya odaklı kullanıcılar için tasarlanmış. Yeni cihazlar tüketicilere hem hayat tarzlarına hem de bütçelerine uygun farklı fiyat aralıklarında harika seçenekler sunarak Acer’ın mevcut ve büyümekte olan akıllı telefon portföyünü tamamlıyor.

Liquid Z220 – kare piramit orta çerçevesiyle modayı belirleyen dokulu desen

Her yaştan kullanıcı için tasarlanmış olan bu cihaz, 233 PPI 4 inç WVGA ekranı ve opsiyonel çift SIM özelliğiyle cebinizin dostu, ideal ve kompakt bir akıllı telefon. Yeni dokulu desen tasarımında Tayland ipeğinden esinlenilmiş. Gümüş rengi piramit orta çerçevesi, Qualcomm çift çekirdekli 1.2GHz Snapdragon 200 işlemciyi ve kaliteli resimler, selfieler çekmek ve paylaşmak için 5MP flaşlı 89 derece geniş görüntüleme açılı arka ve 2MP ön kameralarıyla gerçek bir mobil eğlence makinesini içinde saklıyor. Poz kontrol özelliği, pozu daha iyi ayarlama ve mükemmel resmi yakalamak için odaklama ve parlaklığı ayrı ayrı kontrol edebilme ve ayarlayabilme imkanı sunuyor. Z220 daha parlak, düz ve güzel bir görünümle birlikte mükemmel bir Android deneyimi sağlamak için 8GB depolama ve 1 GB RAM barındırarak, Acer’ın yeni Android 5.0 işletim sistemini (Lollipop) destekleyen ilk akıllı telefonu özelliğine sahip.

Liquid Z520 – her yönüyle büyük eğlence

Z serisinin son üyesi, ses komutlu kamerası ve 8GB’a kadar dahili depolama özelliğiyle dokunmadan selfieler çekebiliyor. 8MP otomatik odaklı, arka kamerası keskin, harika çekimler için LED flaşa sahip. Müzik severler ve video fanları da artık harici hoparlörlere ihtiyaç duymayacaklar. DTS™ Studio Sound daha büyük ses alanı, daha yüksek konuşma netliği ve daha doğal detaylarla inanılmaz stereo sesler sunuyor.

Her iki akıllı telefon da farklı tüketici ve yaş grupları için 3 farklı profil içeren Acer Hızlı Mod’a sahip:

-Temel Mod: sabit arama ve mesaj fonksiyonlarıyla küçükler için

-Kolay Mod: hızlı mesaj, radyo, hava durumu, saat, kişileri hızlı arama erişimiyle orta yaş üstü kişiler için

-Standart Mod: Android arayüzüne aşina gelişmiş akıllı telefon kullanıcıları için.

Temin Edilebilirlik & Fiyatlandırma

Z220 Avrupa’da Mart ayından itibaren 89€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Z520 Avrupa’da Nisan ayından itibaren 119€ başlangıç fiyatıyla temin edilebilecektir.

Teknoloji Makaleleri