Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

F-Secure Sektörde Rekor Kırdı

Primary_Black_Pos_RGBF-Secure, AV-TEST Enstitüsü’nün, en prestijli ödüllerinden olan ‘En İyi Koruma Ödülü’nü dört yıl üst üste kazanan tek marka oldu. F-Secure Client Secuirty ürünü, bir yıllık etkileyici performansı, sunucu güvenliği uygulamalarıyla 2014’ün En İyi Koruma Ürünü, ödülüne layık görülürken, firmanın çözüm portföyündeki çıtayı yükseltti.

AV-TEST CEO’su, Andreas Marx, “ 2011 yılından bu yana, F-Secure’ün güvenlik ürünleri, bileşim çevrelerde en iyi korumanın garantisini sunuyor. Enstitü, dünya çapında güvenirliği ve bağımsız testleriyle, servis sağlayıcılar, BT güvenliği, anti virüs yazılımları üzerinde araştırma yapıyor, Windows koruması konusunda en başarılı ürünleri ödüllendiriyor. Ürünler, bir kullanıcının sürekli karşılaştığı, malware saldırıları, virüslü web siteleri, e-mail’lerden gelen zararlı yazarlımlar ve yeni çıkan virüslerin ilk günkü tehlikeli saldırılarıyla test ediliyor.

F-Secure Birleşik Güvenlik Başkan Yardımcısı  Pekka Usva konuyla ilgili bu yorumlarda bulundu “AV-TEST Ödülü, tek seferlik bir başarı değildir. Bir yıl boyunca süren aylık testler yapılır. Kazanan ürün tam anlamıyla müthiş bir başarı sergilemek zorundadır. Dört yıl üst üste bu ödülü aldıktan sonra, ürünlerimizin çıktığı günden günümüze en iyi kaliteye sahip olduğu konusunda artık şüphe kalmadı.”

Güvenilir, uçtan uça koruma siber güvenlik ve geleneksel birleşik koruma hizmetleri için en kritik basamaktır. Bir şirkete zarar vermek isteyen saldırganlar, yapıdaki en zayıf noktaları belirleyip eş zamanlı saldırı yapmak zorundadırlar. APT, yıllardan beri saldırganların ilk buldukları zayıf noktada, iş daha fazla büyümeden durdurulmalarını gerektiğini gösterdi.

F-Secure Client Security ürünü, bilinen tüm malware ve tümleşik tehditlere karşı, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarınızı, katmanlı ve ortaklaşa çalışan teknolojileriyle koruyor.  Antivirüs, firewall, antispyware, bilgisayar üzerinizde kontrol kazanan üçüncü parti yazılımları tespit eden rootkit taraması gibi özellikler dışında, zararlı web sitelerini bulup engelleyen, tarayıcı koruması ürünün içerisinde bulunuyor. Hedefli saldırılara karşı en iyi korumayı sunan F-Secure’in gelişmiş DeepGuard özelliği, kullanıcı alışkanlıklarına göre sezgisel güvenlik sunuyor.

Client Security Premium ürünü, bilgisayardaki tüm işletim sistemi ve önemli yazılımları sürekli otomatik olarak güncelliyor. Böylece, oluşabilecek güvenlik açıklarını kullanıcının dikkatini dağıtmadan kendiliğinden kapatıyor.

Mutlu İş Ortakları ve Kullanıcılar

Sadece AV-TEST F-Secure’ün başarısını göstermiyor. Bu ürünler sayesinde, itibarlarını koruyan kişiler de ürünün faydalığını savunuyor. Net Promoter Score (NPS) tüketici ve şirketlerin tavsiyelerine göre çalışan özel bir skor sistemidir. F-Secure’in, ortalama NPS değeri 10 üzerinden 9 olarak belirlendi. Araştırmaya katılan firmaların % 48’i F-Secure’e en iyi puanı verdi. Ürün yenileme ve beğenme konusunda da F-Secure kendiyle çalışan kişiler ve firmalar arasında en çok tercih edilen marka oldu.

Teknoloji Makaleleri