Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Hadoop İçin En Verimli, Hızlı ve Etkili Çözüm SAS Data Loader

sas_globaltechmagazineSAS, Hadoop sistemini kullanan işletmelerin verileri  çok rahat bir şekilde yönetmesini, dönüştürmesini, temizlemesini ve hazırlamasını sağlıyor. SAS Data Loader for Hadoop, Hadoop kullanımına ilişkin beceri eksikliklerinin üstesinden gelmeyi sağlayarak, büyük veri içinde aranan verilere erişim sürecini hızlandırıp, verimliliği önemli ölçüde artırıyor.

Düşük maliyetli, hızlı ve verimli yapısıyla Hadoop sistemi tüm dünyada popülerliğini her geçen gün artırıyor. Çok büyük veri grupları ile çalışan, dünyanın önde gelen birçok şirketi Hadoop sistemini kullanıyor. Tamamen açık kaynak kodlu olan Hadoop, sahip olduğu özelliklerle bir noktaya kadar kurumlara yardımcı olurken, daha büyük operasyonlar için güvenli erişim, basitleştirilmiş veri entegrasyonu, veri kalitesi süreçleri ve bunları uygulayabilecek yetkin ve uzman iş gücü gerekiyor. Dünyanın analitik lideri SAS, Data Loader for Hadoop adını verdiği yeni ürünü ile devreye girerek Hadoop sistemini kullanan kurumlara çok faydalı ve hızlı bir çözüm sunuyor.

SAS Data Loader for Hadoop, Hadoop sistemini kullanan işletmelerin verileri  çok rahat bir şekilde yönetmesini, dönüştürmesini, temizlemesini ve hazırlamasını sağlıyor. Bu sayede kurumlar çok üst düzey BT yetkinliğine ihtiyaç duymadan aradıkları doğru sonuçları kolaylıkla alabiliyor. SAS Data Loader for Hadoop, Hadoop kullanımına ilişkin beceri eksikliklerinin üstesinden gelmeyi sağlayarak, büyük veri içinde aranan verilere erişim sürecini hızlandırıp, verimliliği önemli ölçüde artırıyor. Kurumların tüm karar sürecine etki eden SAS Data Loader for Hadoop büyük veri içinde gerekli bilgilere hızla ulaşıp doğru ve etkin kararlar verilmesine yardımcı oluyor.

SAS’ın veri kalitesi ve veri bütünlüğü konusunda sektörde lider çalışmalarından kaynaklanan uzmanlık ve tecrübe ile geliştirilen Data Loader for Hadoop, kullanıcı dostu grafik arayüzü ile iş analistlerinin ve veri uzmanlarının verileri kolaylıkla taşıyıp, dönüştürebilmesine olanak tanıyor. Web tarayıcısı üzerinde çalışan çözüm, karmaşık dönüştürme süreçlerinin tasarımını, planlamasını ve uygulanmasını Hadoop içerisinde düzenleyebiliyor. SAS Data Loader for Hadoop, Hadoop sistemi konusunda uzman kişilere gerek duymadan sade ve verimli şekilde kurumların tüm ihtiyaçlarını karşılayabiliyor.

Teknoloji Makaleleri