Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Philips SHB5500 İle Kablosuz Müzik Keyfi Yaşayın

SHB5500Philips’in Bluetooth özellikli SHB5500BK kablosuz kulaklıkları kabloları ortadan kaldırıyor, konforlu ve kaliteli ses deneyimini sizlerle buluşturuyor. Philips SHB5500BK yumuşak tamponlu kulaklıklarıyla, kulaklığın ağırlığını hissetmeden müziğinizi istediğiniz her yere götürmenizi sağlıyor.

Philips’in SHB5500BK kablosuz kulaklığı güçlü ses ve net bas için 32 mm yüksek yoğunlukta sürücülere sahip. Ayrıca ayarlanabilir kulaklıklarıyla daima başınıza uyacak şekilde tasarlandı. Eşsiz bir Bluetooth deneyimi yaşamanızı sağlayan Philips SHB5500BK kablosuz kulaklıkta net bir müzik keyfi için kulaklıklarınızı herhangi bir Bluetooth cihazı ile eşleştirmeniz yeterli.

Arkası kapalı tasarımı sayesinde müziği dış seslerden ayrı tutan kulaklık Philips SHB5500BK, müziğin tadını en ince ayrıntıları ve dinamik basıyla çıkarmanıza olanak tanır. Bluetooth kulaklıklarınız, hareket halindeyken size en iyi deneyimi sağlayacak şekilde kolay taşınabilir ve saklamak için katlanabilir. SHB5500BK, kulaklık parçalarının kolaylıkla hareket ettirilmesini sağlayan menteşeler de dahil olmak üzere özenle tasarlandı.

Hayalini kurduğunuz şey sınırsız müzik keyfi ve müziğinizle çağrılar arasında sorunsuz geçiş olduğunda hiçbir şey Bluetooth’la kıyaslanamaz. En sevdiğiniz parçalarınızı doyasıya dinlemek için Philips kulaklık setinizi Bluetooth etkin akıllı telefonunuz veya tabletinizle eşleştirin. Ardından ses seviyesini değiştirmek veya aramalar sırasında bir şarkıyı durdurmak için yapmanız gereken tek şey, kulaklığın sezgisel kumandasına bir kez dokunmak. İşte bu kadar kolay…

Philips’in SHB5500BK güçlü basa sahip kablosuz Bluetooth kulaklığı 199,90 TL’den satışa sunuluyor.

Teknoloji Makaleleri