Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Monitise Yapı Kredi Bankası İçin Geliştirilen Apple Watch Uygulamasını Tanıttı

monitise_globaltechmagazineMobil ödeme teknolojileri alanında dünya liderleri arasında yer alan Monitise, merakla beklenen Apple Watch’ın mobil bankacılık, ödeme sistemleri ve e-ticaret alanında sunacağı yeni olanaklar için hazır olduğunu duyurdu. Monitise aynı zamanda Yapı Kredi Bankası için geliştirilen Apple Watch uygulamasını tanıttı.

Monitise, Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan ve mobil bankacılık alanındaki hizmetleri ile uluslararası ödüle de sahip olan Yapı Kredi Bankası için geliştirdiği ve Apple Watch ile kullanılacak yeni uygulamasını duyurdu. Böylece Yapı Kredi Mobil Şubenin hizmetlerine bir yenisi daha eklenmiş olacak. Ayrıca Monitise’ın mobil inovasyon stüdyosu Monitise Create tarafından hazırlanan blog yazısında, Apple Watch için kullanıcı deneyimini geliştirme yöntemleri ve uygulama geliştirme süreçlerinin ayrıntıları açıklanıyor.

Yapı Kredi Bankası’ndan bir ilk: Yapı Kredi Mobil Apple Watch Uygulaması

Apple Watch Wi-Fi veya Bluetooth kullanarak sahip olunan iPhone ile bağlantı kuruyor. Saat, telefonu kullanmadan önemli bilgilere hızla ulaşılmasını sağlıyor. Apple Watch’u kullanmak için Yapı Kredi Mobil Şube’den, Apple Watch için özel olarak geliştirilen uygulamanın indirilmesi yeterli oluyor. Yapı Kredi Mobil Şube ile entegre çalışan Apple Watch uygulamasıyla güncel döviz kurlarına hızlıca ulaşma, hesap ve kart bilgilerini görüntüleme, en yakın şube ve ATM’leri bulma, ve bankacılık işlemleriyle ilgili bildirimleri takip edebilme özellikleri sunuluyor.

Yapı Kredi Mobil Şube uygulaması Apple Watch için hazır durumda. Uygulamanın güncel versiyonu çok yakında App Store’dan indirilebilecek.

Teknoloji Makaleleri