Cuma, Nisan 19, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Yeni Samsung SUHD TV’ler Gördüklerinizin Çok Ötesinde Bir Kampanyayla Türkiye’ye Geliyor

samsung_globaltechmagazineSamsung Electronics, televizyon keyfinizi daha da zenginleştirecek yeni SUHD TV’lerin belirlenen modellerinden birini ön sipariş ile alan tüketicilerine, kavisli ekranıyla akıllı telefonda bir ilke imza atan yenilikçi Galaxy Note Edge’i hediye ediyor.

SUHD TV ile televizyon deneyiminde çığır açan Samsung Electronics, cazip bir kampanyaya imza atıyor.

Samsung Electronics, 20 Mart – 5 Nisan tarihleri arasında, UE55JS9000, UE65JS9000, UE78JS9500 ve SUHD TV modellerinden birini ön sipariş ile satın alan tüketicilerine, eşşiz kavisli ekranı ve işlevselliğiyle devrim niteliğinde bir mobil deneyim sunan Galaxy Note Edge’i hediye ediyor.

JS9000 ve JS9500 55 inç ve üzeri SUHD TV’ler, Nano Kristal teknolojisi sayesinde daha fazla renk, gösterişli parlaklık, gerçekçi detaylar ve yüksek kontrast ile üstün bir görüntü kalitesi sunuyor. Tüm bu yenilikçi teknolojilerin yanı sıra sıradışı tasarımıyla size daha önce görmediğiniz, sınırları zorlayan bir seyir deneyimi yaşatmayı vaat ediyor.

Tüketiciler, Samsung’un televizyon keyfini daha da zenginleştirmek için sunduğu bu kampanya sayesinde, SUHD TV’nin kavisli ekranın sağladığı sarmalayıcı görüntü deneyimini Galaxy Note Edge telefonlarından sürdürebilecek, Galaxy Note Edge ile çekilen 4K çözünürlüğündeki videoları yine 4k kalitesinde SUHD TV’de seyretme keyfini yaşayabilecekler. Bunun yanısıra Hızlı Bağlantı (Quick Connect) özelliğiyle telefondaki görüntüyü tek bir tuşla televizyon ekranında görebilecekler.

Ön sipariş kampanyasından 20 Mart – 5 Nisan tarihleri arasında kampanya dahilindeki modelleri satın alarak, katılım adımlarını başarılı şekilde tamamlayan ve en geç 14 Mayıs tarihine kadar ürün kurulumunu yaptıran tüketiciler yararlanabilecek. http://www.samsung.com/tr/campaigns/suhdtv sitesinden ön sipariş formunun doldurulması ve 6 – 30 Nisan tarihleri arasında ürünün satın alınması gerekmekte. Katılımcılar web sitesinde belirtilen adımları takip etmeli, ürünü satın aldıktan sonra ürün faturasını web sitesinde belirtildiği şekilde 14 Mayıs tarihine kadar ilgili adrese göndermelidirler.

Ürünü satın alıp, fatura bilgilerini zamanında ve eksiksiz web sitesine yükleyen tüketicilerinin belirttikleri adreslerine, hediye olarak Galaxy Note Edge gönderiliyor.

Galaxy Note Edge: Kavisli ekran ve tek bir parmak hareketiyle bilgiye hızlı erişim

Galaxy Note Edge kavisli ekranı ile kullanıcılara çarpıcı bir yenilik sunarak, birçok işlemi daha kolay ve keyifli hale getiriyor. Özelleştirilebilen kavisli ekran ile kullanıcılara kişilik ve zevklerini ifade etme ayrıcalığını yaşatan Galaxy Note Edge, bilgiye hızla erişim sağlayarak eşsiz bir mobil deneyim sunuyor. Cihazın kavisli ekranı, telefon kılıfının kapağı kapalıyken bile sık kullanılan uygulama, uyarı ve işlevlere, başparmağın tek bir hareketiyle hızlı erişim sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar, video izlerken de kesintiye uğramadan, en önemli bildirimlerini doğrudan Galaxy Note Edge’in kavisli kenar ekranında görebiliyor.

Teknoloji Makaleleri