Perşembe, Mart 28, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

iyzico İle Kliksa’dan Önemli İşbirliği

kliksa globaltechmagazineTürkiye’nin yenilikçi ödeme sistemleri platformu iyzico, Kliksa.com ile önemli bir işbirliği anlaşmasına imza attı. Tüketicilere, alternatif ödeme seçeneklerine daha kolay ulaşabilecekleri ve dünya standartlarında bir ödeme altyapısı sunmak isteyen Kliksa, bu doğrultuda iyzico platformunu tercih etti.

iyzico CEO’su Barbaros Özbugutu, “Ödeme sistemleri sektörüne liderlik eden bir şirket olarak e-ticaret alanının öncü şirketlerinden Kliksa.com ile işbirliği yapmaktan mutluyuz. iyzico, uzman kadrosu ve yenilikçi yaklaşımıyla yaklaşık 2 yıllık kısa sayılabilecek bir süreçte 10 bini aşkın kayıtlı üye işyeri sayısına ulaştı. TTNET gibi dikkat çeken iş ortaklarıyla önemli projelere imza attı. Kliksa gibi alanında güçlü bir şirketle çalışacak olmak da iyzico için ayrı bir gurur sebebi olacak” dedi.

Kliksa’nın Genel Müdürü Nevgül Bilsel Safkan ise, “Kullanıcılarımızın daha hızlı ve esnek platformlar üzerinden alışveriş yapmalarına olanak sağlayacak teknoloji yatırımlarımızla 5 yılda e-ticaret sektörünün lideri olmayı hedefliyoruz. Bu doğrultuda e-ticaretin temel ayaklarından birini oluşturan ödeme sistemleri altyapımızı iyzico ile güçlendirerek dünya standartlarında bir ödeme altyapısına sahip olacağız” şeklinde konuştu.

Teknoloji Makaleleri