Salı, Nisan 16, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Dell META İş Bölgesini Oluşturarak Yeni Bir Dönem Başlatıyor

dell_globaltechmagazineDell, Ortadoğu, Türkiye ve Afrika’daki iş birimlerini birleştirerek META (Orta Doğu, Türkiye ve Afrika) adıyla yeni bir iş bölgesi oluşturduğunu açıkladı. Yeni bölgeye Driss Elougmani liderlik edecek. Bu kararla birlikte Dell, insanları, yeterlilikleri ve güçlü yönleri tek bir iş biriminde toplayarak uzman kaynaklarının bölgenin tamamında hizmet vereceği, daha ölçeklenebilir bir organizasyon yaratmış oldu. Bu adım müşteriler ve ortaklar için daha zengin bir deneyim sağlayacak.

Dell, Orta Doğu, Türkiye ve Afrika’nın gelişen ekonomilerinde önemli bir büyüme gerçekleştirdi. Şirket, bu bölgede pek çok kuruluşun benzer güçlüklerle karşı karşıya olduklarını ve işlerini büyütürken daha yüksek seviyelerde tavsiye ve destek talep ettiklerini biliyor. Geliştirilmiş organizasyon yapısı sayesinde Dell, Dubai’deki bölgesel merkezini ve ürün merkezini en iyi şekilde kullanarak müşterilerin ve ortakların ihtiyaçlarına daha fazla odaklanabilmesini olanaklı kılacak.

EMEA Bölgesi’ndeki Yükselen Pazarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdür Michael Collins bu konuda şunları söyledi: “Dell olarak, daima, müşterilerimizin ve ortaklarımızın ihtiyaçlarını daha iyi karşılayabilecek yeni ve yenilikçi yollar geliştirmeye çalışıyoruz. META iş bölgesinin oluşturulması, yetenekli çalışanlarımızdan ve lider uçtan uca çözümler portföyümüzden en iyi şekilde yararlanmamızı olanaklı kılacak. Ayrıca daha fazla müşteri referansı paylaşabilecek ve bölgenin tamamında her tür ve büyüklükteki müşterilerin hedeflerine ulaşmalarına yardım edebileceğiz.”

META Bölgesinin Başına Driss Elougmani getirildi

Dell’in Afrika ve Türkiye iş birimlerinde murahhas üye ve genel müdür olarak görev yapan Driss Elougmani artık Dell’in META iş bölgesine liderlik edecek. Dell’e 13 yıl hizmet vermiş çok kıdemli bir isim olan Elougmani, önceki görevlerinden yeni görevine büyük bir liderlik deneyimi ve etkileyici bir iş büyümesi sicili taşıyacak. Fas, Almanya, İrlanda, Fransa ve BAE’nin de aralarında bulunduğu birçok ülkede yaşamış ve çalışmış olan Elougmani dört dili iyi düzeyde biliyor.

Daha önce Dell’in Orta Doğu iş biriminde murahhas üye ve genel müdür olarak görev yapan Dave Brooke, yeni bir idari görev üstlenerek Dell’in Yükselen Pazarlardaki Müşteri Çözümleri iş biriminin başına geçecek. 2009 başlarından bu yana Ortadoğu iş birimini yönetmekten sorumlu olan Brooke, bölgedeki hızlı büyümeye eşlik etti ve pek çok etkili müşterinin ile kanal ortağının gözünde Dell’in takdir edilen, güvenilen bir stratejik ortak haline gelmesine katkıda bulundu.

Dell’in Güney Afrika iş birimi, ayrı bir kuruluş olarak faaliyet göstermeye devam edecek.

Teknoloji Makaleleri