Cuma, Nisan 26, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Casper’ın Android Cihazlarında Artık Office Uygulamaları Ön Yüklü

microsoft_globaltechmagazineMicrosoft, son kullanıcının ve kurumsal müşterilerin mobil verimliliğini artırmak amacıyla Casper ile önemli bir iş ortaklığına imza attı. Bu iş birliği sayesinde Casper, Office Uygulamalarını Android cihazlarda ön yüklü şekilde satışa sunarak, Microsoft ile anlaşan dünyadaki 11 tedarikçiden biri oldu.

Microsoft, Microsoft Office Uygulamalarının ve Servislerinin dağıtım ve kullanım ağını tüm dünyadaki tedarikçileriyle gerçekleştirdiğiiş birlikleriyle genişletmeye devam ediyor. Bu kapsamda Microsoft’un hayata geçirdiği projelerden birine Türkiye’den katılan tek üretici Casper ile oldu.

Casper, Microsoft ile gerçekleştirdiği iş ortaklığı sonucunda tüm Android cihazlarında Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Onenote, Sypeuygulamalarını Mayıs 2015 itibari ile ön yüklü olarak tüketicisine ulaştıracak. Buna ek olarak Microsoft OneDrive üzerinden ücretsiz olarak 15GB bulut depolama imkanı da sunacak.Bu proje vasıtasıyla Casper mobil verimliliği iş dünyasına daha güvenli bir şekilde sunmuş olacak.

Casper da Microsoft ile “Önce Mobil, Önce Bulut” dedi

Microsoft, ‘Önce mobil, Önce bulut’ stratejisini yeniden şekillendirmek üzere tekrar harekete geçti. Bu kapsamda, bulut tabanlı hizmetlerini geliştirirken mobiliteyi artırmak amacıyla platformlar ve cihazlar arası çalışan yeni hizmetleri hayata geçirmeye devam ediyor.

Teknoloji Makaleleri