Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

ESET Çözüm Ortaklarıyla Küba’da Buluştu

eset_globaltechmagazineDünyanın en büyük antivirüs markalarından biri olan ESET, Türkiye’deki çözüm ortaklarıyla Küba’da bir araya geldi. Başkent Havana’da gerçekleşen buluşmada, 2014’ün yorgunluğu atıldı ve 2015’in yol haritası değerlendirildi.

ESET NOD32 ve ESET Smart Security ürünleriyle Türkiye’nin en çok kullanılan güvenlik yazılımlarıyla öne çıkan ESET, çözüm ortaklarıyla 10-15 Şubat tarihlerinde Küba’da biraraya geldi. Başta İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana olmak üzere Türkiye çapındaki önemli merkezlerden ESET’in ana dağıtımcı ve bayilerinin katıldığı buluşmada ESET Türkiye CEO’su Alain Soria ve ESET Türkiye Satış Müdürü Barbaros Akkoyunlu da hazır bulundu.

Geçen yılın yorgunluğu atıldı

Havana’da yapılan toplantıda ESET çözüm ortaklarıyla kurumsal gelişmeler  değerlendirildi ve 2015’de neler yapılacağına dair görüş alışverişi yapıldı. Global ve yerel düzeyde teknoloji dünyasındaki yeni gelişmeler de gözden geçirildi.

Küba keşfi

Buluşmada Küba’nın tarihi ve turistik yerleri de gezildi. 34 kişilik kafile başkent Havana’da Malecon Bulvarı, Devrim Meydanı, Atatürk Büstü, Moro Kalesi, Hemingway’in oteli Ambos Mundos, Capitolio Binası gibi yerleri ziyaret etti. Ülkenin en büyük gelir kaynaklarından biri olan puro üretimini de gözlemleme fırsatı bulan kafile, bir puro fabrikasını gezdi. ESET kafilesi ayrıca Viñales Bölgesi’ne de giderek, ünlü Cueva del Indio mağarasında bir sandal gezisi yaptı. Gezinin doruk noktası ise ünlü Buena Vista Social Club grubunun dans gösterisi oldu.

“Keyifli bir buluşma oldu“

Türkiye’deki çözüm ortaklarıyla farklı bir ortamda biraraya gelmekten büyük keyif aldıklarını belirten ESET Türkiye CEO’su Alain Soria, “Küba’da çok güzel bir sinerji yakaladık. Hem Türkiye hem de dünyadaki başarımızı kutlarken, önümüzdeki dönemde neler yapabileceğimizi konuştuk. Herkes için verimli, güzel ve eğlenceli bir buluşma oldu“ açıklamasını yaptı.

Teknoloji Makaleleri