Cumartesi, Nisan 20, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Sony Xperia Z3 Ailesi İçin Android 5.0 Güncellemesi Yayınlandı

android_globaltechmagazineSony Mobile, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z3 Compact ve Sony Xperia Z3 Tablet Compact için Android 5.0 Lollipop güncellemesini yayınladı. Sony Mobile, heyecanla beklenen Android 5.0 Lollipop güncellemesiyle kullanıcılarına mükemmel bir akıllı telefon deneyimi yaşatmaya devam edecek.

Sony Mobile, Google’ın 5.0 Android sürümüyle Sony’nin uzman yazılımının birleştiği yeni güncellemede, ara yüz ve uygulamalarda uyguladığı minimalist tasarımıyla teknolojiseverlerin beğenisini kazanıyor.

Android 5.0 Lollipop Güncellemesi İle Yeni Özellikler

Android 5.0 Lollipop güncellemesi ile gelen yeni özellikler sayesinde kullanıcılar hem tasarım hem de kullanım açısından mükemmel bir akıllı telefon deneyimi yaşayacaklar. Güncelleme ile gelen çoklu kullanıcı profilleri ve misafir profili ile hem aile hem de arkadaşlarla birlikte tek bir cihaz kullanılabilecek. Güncellemeyle birlikte Xperia telefonlarda iş ve iş dışı olmak üzere iki farklı ortam yaratabilecek ve cihazlar Android for Work özelliğinden faydalanabilecek. Android for Work özelliği sayesinde kullanıcılar, Google for Work ekosisteminin de bir parçası olabilecek. Ayrıca yeni güncelleme ile birlikte uygulamalar kolayca dahili hafızadan SD karta taşınabilecek ve telefon hafızası üzerinde kontrol sağlanabilecek.

Yeni Android işletim sistemlerinin bütün Xperia’larla mükemmel çalışabilmesi için özelleştiren Sony Mobile, kullanıcılarına en iyi deneyimi sunmak adına Lollipop 5.0 güncellemesini amiral gemisi cihazlardan başlayarak sunacak.

Teknoloji Makaleleri