Cuma, Mart 29, 2024

İlgili İçerikler

Bu hafta gündemdekiler

Brocade Avnet ile Türkiye Pazarında Daha Güçlü Olacak

Avnet, Inc. (NYSE: AVT) Holding’e bağlı, küresel BT çözümleri dağıtımı lideri Avnet Technology Solutions, Türkiye yenilikçi ag çözümlerinin lider markalarından Brocade Inc. (NASDAQ: BRCD) ile Türkiye pazarında distiribütörlük anlaşması imzaladı.

Yeni nesil IP çözümlerini kurumsal pazara sunan Brocade ; Avnet ile küresel tedarik kanalı iş ortaklığı kapsamını genişleterek Türkiye pazarında da Avnet ile çalışacağını duyurdu. Dünya genelinde ethernet yapıları ve yazılım tanımlı ağ oluşturma çözümleri de dâhil olmak üzere yeni nesil veri merkezleri için, servis olarak altyapi (IaaS) ve Bulut Servis Sağlayıcı (CSP) çözümleri sağlayan Brocade, benzer çözümlerini Avnet işbirliği ile Türkiye pazarına da sunmaya baslayacak.

Avnet ditiribütörlük anlaşması kapsamında Avnet, Brocade`in tum IP çözüm portföyünü satış ve satış sonrası destek servisleri ve kurumsal hizmerleri ile birleştirerek kurumsal projelerde konumlandırmak için yetkilendirilmiş olacak ve kanal iş ortaklarına sunmaya başlayacaktır.

Feyyaz_Altay

Anlaşma ile ilgili Brocade Türkiye Ülke Müdürü Feyyaz Atalay ” Tüm dünyada hızla önem kazanan Her şeyin Interneti – (Internet of Things – IoT) Buyuk Veri (BigData), Servis olarak Altyapi ( IaaS) ve Bulut (Cloud) gibi teknolojik gelişim alanları, yıllardır kullanmakta oldugumuz Network çözümlerine yeni ve farklı bir açı ile yeniden bakılmasını gerektiriyor. Son 20 yıldır degişmeyen bu teknolojilere, 3. Nesil (3rd generation) bakış açısıyla yaklasan Brocade, veri merkezleri ve kampus projeleri icin geliştirdigi SDN ve NFV çözümleri ve bu konuda dünya çapında yaptığı ortaklıklar ve satınalmalarla adından söz ettiriyor. Bu amaçla yeniden yapılanmaya gittigimiz Turkiye pazarında da Avnet ile imzaladığımız  anlaşma, bize hedefimize ulaşmak icin çok degerli bir kanal sunacak.” açıklamasında bulundu.

Avnet Türkiye Genel Müdürü Hakkı Eren anlaşma ile ilgili görüşlerini “Uçtan uca tüm çözümlerde büyümeyi hedefleyen Avnet Türkiye için, EMEA’nın devamında Brocade ile iş birliği yapmayı değerli buluyoruz.İşbirliğimiz müşterilerimizin özgün ihtiyaçlarına göre uyarlanmış network altyapısı ürünleriyle hitap etme fırsatını vermektedir.Avnet’in kanal iş ortaklarının ve katma değerli hizmetlerinin de gücü ile Brocade’in Türkiye pazarında gerçekleşecek önemli projelerin parçası olacaktır.” Şeklinde ifade etti.

 

Teknoloji Makaleleri